mrl123 Ceyda23 özellikle o hastaneden istiyorsanız Sami Güngör var eğer farklı yerden. İstersenz Fethi Hanaya gidebilirsiniz benim doktorumda çok memnun kaldım
Mercimeginannesi123 Ceyda23 Figen armağan yada gulsen hanıma gidebilirsiniz , ben gulsen hanımın hastasıydim cok sıkıntılı bir gebelik yaşadım 32 haftalık dogum yaptım süreç icerisindeki desteği sıcaklığı ilgisi dünyalara bedeldi 10 tane dogursam yine ona giderim
elifilyas2208 Ceyda23 ben Gülşen hocadan dogum yaptım. Sezeryan oldum ve eli çok hafif Di. Çok da hızlı bir dogum oldu ertesi gün çocugunu aldım çıktım. Bi daha olsa yine ona giderim. Benden sana tavsiye. Git ona canm.
111 Cnm bende gidiyorum Figen armağana gidiyorum gayet iyi bi dr önceden deniz erkmene gittim asla tavsiye etmiyorum aşırı ilgisiz kendisi ve sekreterleri
Buistebirannelikvar elifilyas2208 spinal sezaryen mi oldunuz? Ben de Gülşen hanımı düşünüyorum içimi rahatlattıniz sağolun
elifilyas2208 Buistebirannelikvar ama hastane ortamı dersen o kadar iyi Bi ortam degil ben ztn doktor için oraya gittim. Yani Gülşen hoca için onu bırakamazdım😊