Mls_mls02 Senaa-5454 canım bende memurum 24 hafta dan önce diye biliyorum ama yinede bi müdürünle görüş derim
BurcuP Senaa-5454 24+1 olması gerekiyor yani 24 dolacak 25′den gün alacaksınız bana o şekilde verdiler
ogretmenanne16 Senaa-5454 rapor değil de doktorun 24. Haftada olduğuna dair yazısı lazım.. Siz de dilekçe yazıyorsunuz ve idareye veriyorsunuz
Kubra-kurt-aksoy Senaa-5454 24.haftaya girdiğinize dair doktor durum raporu yazıyor siz onu dilekçe yazarak kurumunuza veriyorsunuz ☺️
ogretmenanne16 Senaa-5454 32 den sonra dilersen alınıyor o.. 24 te verilen idari izin doğum sonrasına atılamadığı için çoğu kişi bu hakkını 32 e kadar kullanıyor.. Ben 32 e kadar idari izin kullandım 32 de çalışabilir raporu aldım mesela
BirMuallime Spring-Bee evet canım ben de sözleşmeli öğretmenim önümüzdeki hafta 24.hafta idari iznine ayrılacağım inşallah
seymacambayraktar Spring-Bee Evet canım doktordan durum bildirir raporu ve dilekçeyi okul müdürüne veriyorsun
Tugcekkkkk BurcuP ben ücretli öğretmenlik yapıyorum. 18+6da işime son verildi. Ne yazık ki 24 haftaya kadar işte kalamadım. Bu parayı alabilmem için yapabileceğim bir sey var mı?
Melek-16 24+0′dan itibaten başlıyormuş 32+0′a kadar. Ben de kısmetse 2 hafta sonra ayrılıyorum inşallah kimseler bize aıkıntı çıkarmadan hallolur🙏🏻
Alininannesii1 Kizlar ben mesela 24.haftamda izni kullanmayacagim bunun icin bisey yapmam lazim mi ? 22+1 suan..
Kubra-kurt-aksoy Alininannesii1 hocam öyle bir durum yok çünkü 24 ile 32.haftalar arası zorunlu idari izinli sayılıyoruz 🙂 isterseniz 32.haftadan sonra çalışmak istediğinize dair rapor alabiliyorsunuz
Senaa-5454 Kubra-kurt-aksoy 24+0 girer girmez almamız lazım o zaman bnm 6 haftam var daha ama nasıl olacak diye merak ediyorum
Srp1616 Kubra-kurt-aksoy bizim kurum izine çıkarmıyor insanların hakki oldugu halde,cogu hamileyi bir hafta sonra geri cagirdi şaşırtıcı
Kubra-kurt-aksoy Senaa-5454 24.haftanın herhangi bir günü gidilebilir. Zaten doktor durum raporunda 24+0 yazıyor zaten ☺️ ben 24+3 te gitmiştim.
birbebekbirkedi Bende 24+0 da durum bildirir rapor alıp 32. haftama kadar idari izin kullandım, 32. Haftamdan sonra çalışabilir raporu alıp çalışmaya başladım.
Senaa-5454 birbebekbirkedi 32. Haftadan sonra çalışabilir alıp calisiyor muyuz yine idari izin dediler 37 haftaya kadar
busra-_-01 Senaa-5454 canım bizim il müdürümüz insiyatif kullanmış 32 de çalışabilir alıp çalışmadan doğum sonrasına aktarılıyormuş
birbebekbirkedi Senaa-5454 malesef çalışıyoruz canım ama yine kurum amirin belki inisiyatif gösterebilir