kubr_pak Bdp Benim hala daha devam eden aşırı mide bulantım devam ediyor, hala ilaç kullanıyorum 😏 Yürüyüş ve bol su içmeye de özen gösteriyorum, inşallah almam kilo 🙏🏻
Bdp kubr_pak bu sekilde duzenli devam edersen elbette almazsin ne yalan soyleyeyim benim istahim acildi yedim 😂 allah affetsin kilonun donusu kotu olacak bana dogumdan sonra
eda2242 Aysedamladeniz 17 kilo almışım 31. Haftamdayım yıllarca çok zayıf gezdim zayıflığıma laf ettiler şimdide kilo aldım diye boş konuşanlar var 😅 ama ilk defa böyle kilolu olmak beni mutlu etti açıkçası belki ömür boyu bu kadar kilo alamıcam😂 herşey bebişim için🐣😂🧿
Bdp eda2242 nefret ediyorum su insanlardan ya ayni olay bizde de var ayy karnin cikmamis diyorlardi cikti simdi de sen cok sistin diyorlar
kubr_pak Bdp Bende hiç bir şeyden kısmıyorum yiyorum ama bol suya ve yürüyüşe özen gösteriyorum 😊 Günde 2 öğün yiyorum
balkiz12 Meryemcakmak01 @Aysedamladeniz bende 24 haftaya girdim 2.5 3 kilo aldım bebek alıyor kiloları daha iyi zaten ben 83 kiloyla kaldım gerçi boyum uzun olduğundan normaldeyse göstermiyorum kilomu :)
Oysul Aysedamladeniz dikkat ettim ama yine de aldım. 36. Haftadayım 13 kilodayim doğuma kadar 16-17 olacak gibi hissediyorum 😐
Aysedamladeniz Oysul iyi bence sizinki . Ben hep calistim hamileligim boyunca halada calisiyorum 😏, yemek saatim duzensiz oldugu icin acikincada abur cubur yiyince geldi kilolar
Brcburcu Oysul bende 36+4 56 ile başladım 66 olduk 10 kg aldık . Ama son haftalarda 1 er kilo alıp duruyoruz 😁😂
kubr_pak Aysedamladeniz Mide bulantım ilk günden beri aynı şekilde devam ediyor, yediklerime de dikkat etmem aslında ama bol su içiyorum ve günlük yürüyüş yapıyorum 😊
0znur Haftama kadar +7ydi şimdi rahat 10 olmuştur. Oldukça ağırlaşmış hissediyorum artık kendimi. İnsallah daha fazlası değildir 🙄 31+4 üz 💙
Tugba1421 Aysedamladeniz 31 haftaligim 15 kilo almışım bu gidişle 20 kilo kesin ama daha fazlasını bilmiyorum