Aslgnzr Civilimden alışveriş yapanlar ürünleri hakkında bilginiz var mı internetten sipariş için burda mağazası yok görme şansımda yok
Gamze0502 Aslgnzr ürünleri bence güzel ve uygun alınır ama hiç intertten almadım bizim burda mağazası var ordan biliyorum
aytn123 Aslgnzr ben ilk bebeğimde hep ordan almıştım 1 yaşına kadar tulumları atletleri şapkaları vs herşeyi gayet kaliteli ve uygun tavsiye ederim. Ayrıca biberon emzik gibi ürünleri diğer mağazalardan daha uyguna alabiliyorsunuz avent emzik orda daha uygun oluyor
Gamze122 Aslgnzr internetten sipariş verdim bugun geldi gayet güzeller mallarıda iyi ben cok begendim sorunsuz 🌸
Kubra-kurt-aksoy Aslgnzr ben beğeniyorum ürünlerini indirimden alıncada çok uyguna geliyor. Ama alırken aya göre değil beden tablosuna göre alın yani cm göre alın ☺️ kaliteli yani ürünleri
Bebegimgeliyo Aslgnzr etrafımda dağdan baska bişey yok internetten aldım unisex zıbınlar falan cinsiyet daha belli olmadığı için 🤣 gelince söylerim 🤣🤣
gamzosgamzos Gayet guzel urunleri kizim 13 ay 20 gunluk simdiye kadar cok alisveris yaptim hep memnun kaldim
Esra-0106 Aslgnzr ürünleri gayet kaliteli ben kızımın herşeyini civilden aldım şimdi 2. Ye hamileyim yine civilden alacam ancak kalıpları biraz küçük ona dikkat edin derim
Ydgrshn Aslgnzr ben cuma gunu siparis verdim.hala gelmedi bekliyorum carsamba gozukuyor siparis takipte insallah guzeldir