Uykucu2307 Kızlar bebeğinize en çok hangi markalardan kıyafet aldınız ya da güvendiğiniz sayfaları önerirseniz sevinirim.
Eminos123 Uykucu2307 nerde indirim varsa ordan aldim aldiklrimda cok guzel cikti simdi tekrar hamileyim aynilarini tekrar kullanirim cinsiyete uyanlarini
minikprensesimm Uykucu2307 lc Waikiki,h&m,e bebek,civil, genelde bu markalardan aldım indirim takibi yapıp hangisi indirimde ise onu alıyorum ama lc Waikiki gerçekten çok hgüzel ürünler getiriyor
NefesDeniz Uykucu2307 %100 pamuklu olmasına özen gösterdim. İndirimleride takip ettim🐣 Zara-h&m-cartes-ebebek tüm kıyafetleri buralardan aldım. Hatta bugün hm gittim 40 tl ye düşmüştü tulumlar ve çok güzellerdi🌈
SeymaK Uykucu2307 henüz kıyafet almadım pek ama e bebek, lcw, hm, civil gibi mağazalardan düşünüyorum
Msydn6 Eminos123 aynen bende valla😂🤷🏻♀️ yeri geldi pazardan bile aldım bazen sezon sonu kaliteli marka şeyler buldum gerçekten memnun kaldım lcw civil breze heryerden almışımdır
Kubra-kurt-aksoy Uykucu2307 e bebek, civil , Defakto bu markalardan aldım. %100 pamuk olmasına dikkat ettim ☺️