korkmazkubra Begonvill 16 haftalık hamileyim maf oldum her sabah kusuyorum sonrasında canim hiçbirşey istemiyor insallah bir an once gecer
cansu67 Begonvill herşeyin ilaci zaman ben koku hassasiyeti mide bulantisi geçirmek icin prilam , zofer kullandm bana mısın demedi 6 kg zayifladm cok sukur bebeğim sağlıklı büyüyor şimdi 14+2 günlük olduk rabbime şükürler olsun yeni yeni azalmaya başladı
cansu67 korkmazkubra doktor 5 6 aydan sonra kilo almaya başlarsınız merak etmeyin dedi bende daha kilo almadm zayifladm ama cok sukur bebegim gelisimi 1 hafta önden gidiyor. Uyku hali de gecer dediler ben evde is yapamıyorum halsizlikden sürekli bir uyku modu
korkmazkubra cansu67 kafamı kaldiramiyorum hiçbirşey yiyemiyorum halsizlik yaşıyorum çok başım dönüyor inşallah bir an önce geçer hepimiz sağlıklı bir şekilde doğumlarımızı yapar bebislerimizi kucagimıza alırız inşallah.👼🤰
korkmazkubra Begonvill ben adetik geçmeden kan testi vermiştim supelenmistim çok uykum geliyordu gündüz ve göğüs uçların aşırı hassaslaşmıştı yani 4 haftalık sanirsam baslamisti
Begonvill Ozgegunesata aminn inşallah dayanacagız sağlıkla kucagımıza alacagız bebişlerimizi ☺️ Ama insan evinin perdesinden de öğürür mü 😂 salon perdeme ne zaman baksam başlıyorum öğürmeye 🙄 Allah sabır versin bizlere