Mervensn1 minikkuzummmm benim tuttu çok tesadüfen ama tutmayanda çok merak işte insan bakıyor inanmasada 😂
rukiyyee minikkuzummmm şuan hamileyim kız gözüküyo ama doktor erkeğe benzetti 19 haftalığız ama kesin demedi ayrıntılıda kesin belli olur dedi bakalım bekliyoruz ayrıntılıyı hayırlısıyla sağlıkla inşallah kızdır 🤲🏻🥰
Aysem41 minikkuzummmm benim tutmadı cinsiyet ogrenmeden bakmistim kız yazıyordu sonucda ama cinsiyetimiz erkek 😁💙💙
minikkuzummmm arzuublm bende cinsiyeti çok merak ediyorum çin takvimine baktım benimki erkek gözüküyor bakalım tutacak mı🙈
Gamzebydmr Benim kızımda da oğlumda da tuttu şimdide 3. gebeliğin buda kız buda tutuyor bilmiyorum ne kadar doğru🤷♀️
minikkuzummmm Gamzebydmr benim de yengemin iki gebeliğinde tuttu kuzenimde de tuttu bakalım bende ne olacak öğrenmeme daha çok var meraktan bekleyemiyorumm 😅
minikkuzummmm rukiyyee sizin bayağı geç kalmış 16 da kesin söylüyorlarmış diye duydum bende 11. Haftam dayım daha o bile çok uzun geliyor 😅
Gamzebydmr minikkuzummmm Benimde göstermedi başlarda kız bebebk daha geç gösteriyor diyorlar benim 17 den sonra belli oldu şuan 35+6 kızım olacak
rukiyyee minikkuzummmm 16 . haftada gittim erkeğe benzetti ama bacakları kapalı göremiyorum kordon bağıda olabilir dedi şuan 19. haftayız hala ikilemdeyiz anlıcanız 😁
aylininannesi61 minikkuzummmm benim de erkek gözüküyordu ama kızım olucak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰