Hafise firdevs__tozgun sadece brokoli haşlaması ve yogurt 👼🏻👼🏻 Hem yok tutuyo hem saglıklı diye düşünüyorum 😁kiloyu takipte tutma adına böyle besleniyorum belki yanına corba tarhanaaa
se26es firdevs__tozgun patatesli börek & kısır 😂 bugunde gun menusu yiyelim her gun yemek mi yapilir 😂😂
7capo7 Her gün bıktık ne yemek yapalım diye düşünmekten. Bol bol yorum gelsin de yarın için menü çıkartayım😂
Aynur-13 7capo7 ayy gerçekten bende bıktım bide eşim sebze çok fazla yemiyor hamileliğimi bahane edip sebze pişiriyorum arada oda 7/24 kurubaklagil 😭😭
7capo7 Aynur-13 😂eşime yalvarıyorum be olur canın bir şey istemiyor mu söyle yapayım diye ama o da bilmem diyor😂
Feridee1 firdevs__tozgun yorumlara bakıyorum da yemek yemeyi özledim. Kendi yaptığım yemeği yiyesim gelmiyor canım yemek istemiyor çok değişik bir durum var mı böyle olan
Saduka Feridee1 o zor günleri bende geçirdim allah yardımcın olsun üç gündür azaldı benim 15. Haftadayim geciyor takma kafana
Aynur-13 7capo7 bugün aynı konuşma bizde de geçti ne yemek yapiyim lütfen bu sefer bişey söyle dedim kendini yormadan ne yapmak istersen yap dedi 😂😂