Glcnatl babyandmommy ben başladım ne olur ne olmaz diye 13 haftalıgım vazeline baby sürüyorum catlak kremlerine para baymaya degmez en güzel yaglı krem vazeline gerginligi cok güzel alıyor ilk gebeligimde kullandım catlamadım
Burcuckmk babyandmommy biodermanin atoderm diye bi kremi var bebeklerde de kullanılıyor 3. Aydan sonra kullanmaya başladım cok yumuşak tutuyor
Busecnr40 babyandmommy hindistan cevizi yagi kullaniyorm hem yumusacik yapiyo hemde cok guzel kokuyo cokta pahali degil 30-40 liraydi ben alirken kavanoz buyuk 9 ay yeter ve artar bile 😂
Cylncyln_01 babyandmommy bio oil yağı var muhteşem tavsiye ederim catkaklar icin çok güzel bakım yağı uzun süre vücudu nemli tutuyor
babyandmommy Glcnatl bende 14. Haftadayım başlamam gerek diye düşünüyorum. Doktora danışmamıza gerek var mı ki ?
Burcuckmk babyandmommy ben her duştan sonra krem sürüyorum yetiyor şimdilik normalde de çatlağı olan bir insan olduğum için cok arastirmadim
babyandmommy Busecnr40 bende internetten araştırdım, onlar yazıyordu. Doktora danışmam gerekiyor mu ?
Aslgnzr babyandmommy ben öğrendiğim zamandan başladım sinoz kullandım tatlı badem yağı ve kantoron yağı kullandım hala kullanıyorum 36+4 çatlağım yok şuan şükür ama deri yapısıyla genetiklede alakası var bu durumun kimisi hiç birşey kullanmıyor sıfır çatlak kimisi her gün düzenli kullanıyor yinede çatlıyor o yüzden sen elinden geleni yap ama deli paralar vermene gerek yok en doğalı ve etkilisi tatlı badem yağı ilerki dönemlerde perine masajınıda onunla yapıyorlar
babyandmommy Burcuckmk Bende de şuan çatlak uok ama hamilelikte önce zayıf olduğum için birden kilo alınca çatlarsın dediler
Busecnr40 babyandmommy valla hic bi zarari yok heryere uygulayabilirsin sonucta dogal bir yag 😊 ben arada bi saclarima bile uyguluyorum onariyo besliyo saci😊 gonul rahatligiyla kullanabilirsin
Burcuckmk babyandmommy evet olabilir benim kilom olduğundan ve surekli kilo alip vermemden kaynakli catlaklarim vardi
Passiflora Ben krem konusunda dogalliktan yanayim. Kayisi cekirdegi yagi, badem yagi, kakao yagi ve susam yagini esit oranda karistirip uykudan yarim saat once suruyorum 🌸 Illa kremse tercihiniz Lierac’in methini cok duydum
bsrasd babyandmommy ben incia çatlak kremini aldım çok araştırarak aldım içeriği en temiz ve sağlıklı olanında sürünce yapış yapış bir izde bırakmıyor trendyoldan almıştım hemen gelmişti
Berfininannesi babyandmommy Canım ben 17 haftada başladım badem yagi hindistan cevizi yağı ve zeytin yağını karıştırdım iç içe öyle kullanıyorum