Snmtyln Hanımlar merhaba 31+5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bugün kontrolüm vardı doktorun 2 hafta geriden geliyor dedi 1.500 gram bebeğim endişe ediyorum moralim çok bozuk bu durumu yaşayanlar var mı bu durumu nasıl atlattınız bu şekilde Doğum yaptığınızda neler oldu yardımcı olurmusunuz lütfen 😔
Ozgsgr Snmtyln benim bebeğimin de karın çevresi iki hafta gerideydi 37. Haftada doğum yaptım çok şükür sağlıklı dogdu
Ihlamur Snmtyln 39+ haftaya kadar kalsa doğum için bebeğiniz 3000 Gr ulaşmış olur hemen hemen ve bence bu bir problem değil, başkaca bir rahatsızlık yoksa içinizi ferah tutun… Bende erken doğum riski için kilo alsın istiyorum ama herkese yarayan şeyler bana yaramıyor sabit haftasına göre gidiyor 😅 yapacak bir şey yok inşallah gününde sağ salim kucağımıza alırız hayırlarla
BrcHmt Snmtyln adet tarihime göre 29+4 olması gerekiyor. Bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş ben de cumartesi öğrendim. Bebeği besleyen damarlardan birinden az kan akıyormuş kan sulandırıcı başladı doktorum. Randevu da 3 haftada bir gidiyordum haftada bir gel dedi. Dinlen yorulma dedi. Sağlıklı beslen dedi. Ne dediyse yapıyorum Cumartesi gideceğiz tekrar. Eğer hafta farkı artarsa erken doğum dedi. Ben de çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde zamanında dünyaya gelsin inşallah 🤲🏻😞
Dilarad1 2 hafta geriden gelmesi birşey anlam ifade etmiyor ki , minyon olacaktır bebeğiniz . Benim bebeğim 3 hafta önden gidiyordu gelişimi, iri bir bebek olarak doğdu. Her bebek aynı olmaz