Ckaragoz Kızlar karar veremiyorum atasam 300 diyor medicana 400 medical park almış başını gidiyor. Siz nerde yaptırdınız memnun kaldınız mı
mrsbiyolog Ckaragoz teecih meselesi tabi ama ben Uğur Turhan’a yaptırdım. 500 tl ücreti ama en azından perinatolog. Ben radyologtansa perinatologa yaptırmanızı öneririm. Onlar branşları gereği daha dikkatli ve bilgililer bence. Birde medicanada 500 tl idi 400 dediklerine emin misiniz?
Sule00 mrsbiyolog merhaba bende uğur turhana gitmek istiyorum detaylı ultrason için 500 tl hariç muayene ücreti felan talep ediliyormu?
mrsbiyolog Sule00 ekstra bi muayene ücreti talep edilmedi bize ama başka bi işlem de yapılmadı bize ondan olabilir.
bebisini-bekliyor Medicana gecen hafta 500 dedi butun özelleri aradım en uygun atasam oda 300 dedi 😅 uğur Turhan cok iyiymiş bu konuda öyle duyuyorum
Sule00 mrsbiyolog bende sadece detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum o yüzden sordum teşekkür ederim
bebisini-bekliyor Sule00 bende normalde muayene ye medicana ya gidiyorum ama detaylı ıcın fakulte ye gidicem bakalım peritanoloji mi bakıyor orda radyoloji mi bilmiyorum umarım detaylı bakarlar memnun kalmazsam özelde baktırırım artk