Aysegulmanastir Selamlar🌸 Öncelikle herkesin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerimm🙏🏻 Hamileliğimin 3. Ayındayım ve artık çatlak kremi kullanmaya başlamak istiyorum. Bir arkadaşım lierac çatlak kremini önerdi ancak sizlerin de fikirlerinizi almak istediimm🥰
justwaiting Aysegulmanastir en başından beri lierac kullanıyorum bittikçe alıyorum hatta 33 olmak üzereyim henüz hiç çatlağım yok, öneririm
cansugrn Aysegulmanastir ben 4.ayimdan beri bio oil catlak kremi ve bebe yagi kullanyrm. Hindistan cevizi soguk sıkm jeli de aldm ama cildm hassas kaşindirdi sanki biraktm onu. 29.haftadaym catlagm yok insallah da olmaz😊
Gigy Aysegulmanastir mustela çatlak öncesi kremi kullanıyorum,doktorum önermişti 16.haftada başladım ,çok memnunum ,26 .haftadayiz çatlağım olmadı biraz yapısal ve karın bölgesiyle alakalı ama ,kremi sürdüğüm anda bıraktığı etki hoşuma gidiyor benim
esraMom1 Aysegulmanastir bioil çok iyi bir yağ hiç çatlağım olmadı tamda ayınızdasınız şimdi kullanmaya başlarsanız çatlağı engelleyebilirsiniz 😇
Aysegulmanastir cansugrn Çok sevindimm, umarım olmaz ☺️ Biraz daha araştırıp, sonrasında doktoruma da danışıp karar vereceğim artık. Çok teşekkür ederimm🌸🌸
Aysegulmanastir Gigy Çok sevindim çatlak oluşmamış olmasına. Bilgi için çok çok teşekkür ederim. Muhakkak araştıracağım. 🌸 Sağlıklı bir süreç dileriimm☺️
cansugrn Busrabusra insallah😊 doktorlar genelde badem yagini da öneriyo ama bazilari tüylendirme yaptigini söyledi ben kullanmadm
Aysegulmanastir esraMom1 Çok teşekkür ederimm, ne güzel tavsiyeler alıyorum🌸 kafam da karışıyor tabi ama bakalımm🙏🏻😊
cansugrn Aysegulmanastir kullanan kisilerin söyledigi burda benim bi komsumda söyledi bende kullanmadm☺
Fatmagunaay Farmasinin aynı sefa balsamını da öneririm onun da faydasını çok gördüm çok güzel nemlendiriyor
esraMom1 Aysegulmanastir rica ederim ne demek 🤍en çok hangisi tavsiye edilirse ona göre anket yapabilirsiniz 😇ama tabi herkese olan etkileride farklı olabiliyor onuda göz önünde bulundurmak lazım
Aysegulmanastir esraMom1 esraMom1 tabii kesinlikle, ne olur ne olmaz doktora danışmakta da fayda var🧡
Glcnatl Aysegulmanastir ben ilk gebeligimdede vazeline baby sürdüm sadece hiç çatlagım olmadı bence en güzel gerginligi alan vazeline😂 2. Gebeligimdede onu sürmeye devam ediyorum 13 haftalıgım
Umay05 Aysegulmanastir 32.haftadayım hiçbirşey kullanmadım henüz çatlağım hiç olmadı 🙊 ama kakao yağını çok duydum
Fio_fff Hindistan yağı kullanıyorum ne kadar da olsa diğer kremlerde kimyasal var 31. Haftadayım çatlağım olmadı umarım olmazda 🙏🏼