Nazlisena Bnde ıkı bebek kaybı sonucu genetık test yapıldı kan pıhtılaşması oldugunu söyledı doktor once coraspın e basladı sonra hamıle oluncada ıgneye baslamam gerektıgını soyledı doktor kese gorununce dedı kullanan varsa kese gorunumce mı yazdılar yoksa kalp atısı duyulunca mı
bebissveannesi Nazlisena benim iki düşüğüm olmuştu üçüncü de 3. Haftada kullanmaya başladım iğne ve corasprin ama 6. Haftada yine de düşük oldu sonra dördüncüye tekrar hamile kaldığımda 7. Haftaya kadar doktora gitmedim 7. Haftada gittiğimde hem kalp atışını duydum hemde hemen iğne corasprin düşük önleyici iğne progestan hepsini verdi bence hem kişiden kişiye hemde bebeğin tutunmasına göre değişiyor
rmdfile Nazlisena ben pıhtılaşma olduğunu öğrendiğimde ecoprin hamile olduğumu öğrendiğimde iğneye başladım keseyi görmeden. 3 düşük yapmıştım ben de
vuslat90 Nazlisena ben hamile olduğumu öğrendiğim an başladı doktorum kese yada kalp atışını beklemedik
pamukpamukoldum Kan sulandırıcı düşüğe neden olmaz dimi kızlar Belki saşma bi soru soruyorum ama blmediğim için Hani kan sulanır ne bilim düşük daha etkili olurmu merak ediyorum 😳
rmdfile pamukpamukoldum hayır kan pıhtılaşması olduğunda keseye kan gitmiyor bebek kanla beslendiği için sulandırılması gerekiyor ki gelişmeye devam etsin.
Nazlisena rmdfile bn ıgne yazılmadıgı ıcın hala coraspıne devam edıyorum doktorum devam etmemı soyledı klp atısını bekliyoruz suan
rmdfile Nazlisena genler de önemli belki ondan bekliyordur ya da bazı doktorlar bu konuda farklı düşünebiliyor. İnşaallah kalp atışlarını duyarsınız en kısa zamanda 🤗 Rabbim en sağlıklı halde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
rmdfile pamukpamukoldum çok geçmiş olsun 😢 ben de üç bebeğimi kaybettim Rabbim nasip etmedi çok zor zamanlardı ama güçlü ol sen de tekrar nasip olur inşaallah doktorun verdiği ilaçları kullanın mutlaka biz 21 haftalık olduk inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏻
Nazlisena vuslat90 hem ozelde oyle dedı hemde devlette ama kendı doktorum ozelde kese gorununce dedı napcamızı sasırdık
pamukpamukoldum rmdfile ne güzel yazmışsınız🙏 Ben korkuyom yine öyle olurmu diye? Yine kaybedermiyim diye🥺
Nazlisena rmdfile amın ınsallah aslında her ıkısde yayında oldugunu soyledı ozeldekı doktor ama kalp atısını duymazsak bos gebelık fln olursa ameliyat ıcın sıkıntı fln olur dedı esım ıkna oldu ama bn bı turlu ıkna olamıyorm
ekimannesi3 Nazlisena Ben de iki düşük yaptım ve pıhtılaşmam var. Şu an yine testte pozitifi gördüm doktor en kısa zamanda gel dedi kese görününce başlanıyormuş cuma günü gideceğim henüz kan testi falan da yaptırmadım ama hayırlısı artık.
vuslat90 Nazlisena bende bilemedim simdi acaba değerlerinize göre mi böyle birsey dedi riskli gebelik uzmanına başvurdunuz mu? Bide ona gidin isterseniz hangi şehirde gidiyorsunuz
Serifeye Nazlisena ben hamile olduğumu öğrendiğim gün doktora gittim hemen iğneye başladım o gün öncesinde coraspirin kullanıyordum zaten kese ya da kalp atışını beklemedi. Allah korusun riskli bir durum benim de iki tane kaybım var pıhtılaşmasından dolayı inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 🙏🏻
Sulleersoy Benim daha önce akciğerime pıhtı attı düşük yaşamadım. Göğüs hastalıkları uzmanı hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel demişti tahlil pozitif çıkınca hemen gittim ilaca başlandı
Birumudumolsun Nazlisena merhabalar benim kese görünmeden beta değerim 109 ken başlandı .iki kimyasal kaybım var beta değerim 100-400 arası ilken düştüğü içim hemen başladı sanırım var 5 haftanın içimdeyim cuma keseyi görmeye gideceğiz insallah görürüm 🙏
Nazlisena Birumudumolsun bızde 5haftalıgız cuma gunu gıdıcem ınsallah yazarlar yazmazlarsa da bana kese gorununce dıyen doktoruma gıdıcem baska carem yok
rmdfile pamukpamukoldum o korku hep oluyor inan ben hala yaşıyorum ama yapabileceğim hiçbir şey olmadığını da biliyorum o yüzden toparlanıp önüme bakıyorum senin daha çok yeni ama Rabbim öyle bi güç verecek ki inşaallah yeni bebeğiniz için daha güçlü olacaksınız sadece sabır 🤗
Nazlisena vuslat90 sanmıyorm bn degerım 3165 cıktı bta hgc ama bılemıyorm bn mugla dalamanda yasıyorm