Birkiz Arkadaşlar e bebekte yarın tekstil indirimi var ama mesela bornoz takımı alacaktım o tekstil ürünlerindeki indirimde mı oluyor yoksa banyo ürünleri indiriminde mi ay kafam karıştı 😆😆
Umay05 Birkiz kuzucum benimde aklım inanılmaz karışıyor az önce geldim e bebekten mesela anne emzirme önlüğü beslenme katagorisindeymiş anne bebek çantaları tekstile giriyormuş çok karışık yani😬
Gigy Birkiz aslında olması gerek ama sanki olmayacak,10 Şubat’ta Baby jem ürünleri indirimde oradan bakmak lazım ,ben de alacağım kacirmayayim bari ☺️🙈
Birkiz Umay05 😆😆 vardır bı bildikleri o zaman ne diyelim ben sepete attım artık indirim olsa da olmasa da 12den sonra alırım 😆😆 beyaz atletlerde attkm sepete ınsallah onlar indirime gırer barı 8 lira tanesı
Bilgeenur Birkiz hellobaby beyaz body dahil degil mi ne yazmislar o kataloğun altina minicikk bi sekilde😐
Birkiz Gigy kararsızım belki bu gece alırım sabırsızım 😆 düz kafa yastığı var mavı pembe falan onları bilen var mı ıyı mı 17 lira gibi bısey ama onun yerine Body alırım gereksızse bılemedım