Elfavci Nolur yardım edin dişim kırılmış ve çürük 2 gündür yatamiyorum gece gündüz çok ağrıyor çekerlermi bebeğe zararı varmı
Miumiu Elfavci Kuzucum ben de bu diş kırığıyla uğraşıyorum. Yarın randevum var dişçiye gideceğim. Kaç haftalıksın? 2. Trimester dönemdeysen film çekmek harici her türlü diş operasyonunu yaptırabilirsin dedi doktorum bana. Tabiiki doktoruna sorman lazım her gebelik bir olmuyor.
Tubetub Elfavci tecrübeli bir diş hekimi gebeliğe zarar vermeden hangi trimestrede olursanız olun tedavinizi yapabilir. Doktorunuza sorup, aksatmadan bir diş hekimine gidip en azından ağrınızı geçirmesini sağlayabilirsiniz. Geçmiş olsun.
44_58_44 Elfavci valla her doktor kabul etmiyor ben bi bebek kaybettim ve hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum dedim doktor ölüme kadar yolu var bu işin tehlikeli dedi 3 dişçi gezdim 3 de kabul etmedi ve karanfil yağı kullandım sürekli sonra geçti zaten süt kullanmaya özen göster derim
Sinem_Asel Karanfil yagı kullanıyorum doguma 3 hafta kaldı onunla idare ediyorum cok zor diş agrısı diş doktorum ve dogum doktorum onu önerdi dişinol diye bi yag eczane den alınıyor
Elfavci Sinem_Asel benim doğuma 2 ay 20 gün var bende disinol kullanıyorum ama faydası olmuyor tuzlu suyla gargara yapıyorum ağrısını kesiyor 1 saat sonra geri başlıyor sanırım apse var
Hd8 Elfavci iki gündür diş ağrısından geberiyorum 3. Trimesterde diş işlemi yapılmıyor deniyor dişçi doktordan onay almadan gelme dedi😔
Sinem_Asel Elfavci antibiyotik kullanabiliyorsun de yazsın benim haosem yok kırıldı dolgu olmadıgı için pamuk koyuyorum dişinol yagı ile sürekli degişiyom pamugu hava aldırmıyorum ama dogum dan sonra ilk işim dişlerimi yaptırmak olacak
44_58_44 Elfavci pıhtılaşma sorunum vardı kan sulandırıcı kullandığım için hiç bir dişci kabuk etmesi… Yanı bebek kaybı ve sizin ölümünüze bile sebep olabilir dedi bu durum o yüzden karanfil yağı kullandım sürekli ve süt tüketimine ağırlık verdim çok şükür 20. Haftamdan sonra hiç agrım olmadi
44_58_44 Elfavci ben parol bile almadım korktum doktoruna kesin sor öyle kullan ki antibiyotik veremez diye biliyorum
Elfavci 44_58_44 dün gittim doktora augmentin diye antibiyotik yazdı hamilelere zararı yokmuş internettede araştırdım
Elfavci Busra3509 bendede fayda etmedi parol dişimde iltihap var antibiyotik yazdı doktor hamilelere zararı yokmuş internettede araştırdım
44_58_44 ozlem3333 3 doktorda kabul etmedi kan durmaz birşey olur bebek de sende ölümü göze mi alıyorsun dedi bende bıraktım zaten kullanıyorsan tehlikeye girme… kuzenim anestezi uzmanı o bile dedi kan dan dolayı sakın bulaşma diye tedaviye