elifs3454 evet biliyorum çok zor ben evleneli 3.5 yol oldu ve evlenir evlenmez hamile haldun daha evlilik ney bilmezken hamileliği öğrenmeye başladık derken düşük tehlikesi başladı yat kalkma dedi ama nerde eşim çok titiz asla pis bisey görmeye dayanamaz birgün evi süpürürken düşüp kaldım kanamam olmuş ve peşine hergun kanama gecmedi 16 haftalık kocaman bebeğimi kaybettim derken 8 ay dikkat ettik sonra istedik iki ay sonra oldu yine hamileyim derken yine haftalar geçti birden sandım başladı 23. Haftada doğum yaptım kızım çok kuvvetliydi parmağımı tuttu bırakmadı ama 6 gün dayanabildi onu da kaybettim peşine kırkım çıkar çıkmaz hamile kaldım doğru düzgün adet bile görmedim derken o da 23. Haftada kanamam başladı dikiş atıldı rahim kısalığı varmış peşine kaynanam kalk artık işlerini kendin yap dedi oysa yatmam gerekiyordu ki eşinin titizliginden bahsettim başladım işlerimi yapmaya ve yine sanci 28. Hafta erken doğum ve bu kez oğlum 48 saat yaşayamadı bile ve artık güzün kalmadı derken mucize gibi yine hamile kaldım eşim de bende ağlaya ağlaya o an çok korktuk aynı şeyler olacak diye 15. Haftada dikiş atıldı şimdi 22 haftadayım ama her günün korku endişe pek kolay bi hamilelik de geçirmiyorum iğneler ilaçlar kan serumları evladının her hareketini hissedisimde şükrediyorum ve aynı zamanda korkuyorum ama diyorum bunu sana nasip edenin vardır bi bildiği hepimizin sınavı ayrı ben evlatlarimi toprağa vererek sinaniyorum sizde beklemekle sinaniyorsunuz