Aiteh Mouradi indi şekiller uzerinden başa salacam şekili isareliyib gonderecem o isarelediyim yere banka qoyacaqsan. Evde kimse var sene komek ede bilecek ?
Aiteh Mouradi aslan pencesi cayi 2 manat olmalidi 1.90 qepikdi.arxasinda yazilib nece icmek lazimdir gunde 2 3 defe. Sonsuzluqun mualicesinde bele istifade olunur. Elbetde sonsuz deyilik ama .yumurta ucun cox onemlidiki men onu 2 defe icmisem ve ikisindede hamile qalmisam.
Aiteh Mouradi bax bu şekilde işare etdiyi. Yere 400 450 gramliq bir banka tap. Evden. O bankani adi banka qoyar kimi şekilde isare etdiyim yere qoy. Etini çekecek bankaya qorxma agrimagindan agritmir. 1 deyqa say sonra çixar. https://imgyukle.com/i/NfPHIQ Sonra belini çevir uzanili veziyetde https://imgyukle.com/i/NfPMyA tam burda işare etdiyim yere qoy bankani kimse qoysun. Mene yoldasim qoymusdu sag olsun. Ancaq ilk once sene masaj linki atacam onu edersen ondan sonra
dileksak elifs3454 bende de pko vardi , yasim 35. Ustelik pko oldugumu da bilmiyordum korunuyordum. Agustos ayinda kendiliginden hamile kaldim. Su an 37 haftaya girecegim
Mouradi Aiteh Bacı onu içmişem men, prolaktin üçün çox aşağı düşürüb 1.26 olub, yeni saxlamışam onu. Nece edim bes 🥺🥺
Aiteh Mouradi he masaj linkini atacam indi. bu masaji et ondan sonra ankani qoy. Axirdada bankani qoydugun yeri qesekce berk berk bagla şalla uzun bir şalla ancaq six bagla
Aiteh Mouradi he sen bir yagla gozelce o masaji video bitenecen et eyni sekilde. Ondan sonra 3 gun eyni şekilde matkani çek masaj et banka qoy gosterdiyim yerlere sonrada bir şalla six bagla bos onlasinjn bir faydasi yoxdu. 3 gunden sonra sali ac ancaq gunduzleri calis hemise belinde olsun o şal agir hecne goturme. 1 2 kilodan artiq. 3 gun bankani edeceksen ancaq masaji 10 gun et. Gunde 1 defe .et tezden belini bagla şalla. Cimende yatanda harasa gedende sali aca bilersen. Ancaq evde oldugun muddetde belinde olsun mutleq
Aiteh Mouradi onsuzda burda en onemli olan sene atdigim masaj burde matkani çekmeyindi. Cunki.men 3 defe hamile qalmisam matkamin cekilmesiyle ve bu yaxinda bor qizada burda basa salmisdim onun1 turbaliqida emeliyatla alinib. Oda hamile qalmisdi. Allah nesib edir elbetde men istiyirem sadece heckim ovlatsiz Qalmasin Rabbim her qadina yasatsin o hisleri
Aiteh Mouradi birdebaci bu yazdiqim mesajlari scren etki unutma dediklerimi. Birde mene demedin nece gunde bir aybasi olursan onuda yazarsan. Nece gunde bir aybasi olursan
Aiteh Mouradi birde baci stresi uzaqlaştir ozunden tamamen stres hamile qalmaqa 80 fazi engeldi. Bunun ucun bol bol zikrler et eyer quran oxuya bilirsense gunde 1 sehife meryem suresi oxu bol bol ya vedud ya varis zikirlerini et . Sonra bu duani oxu gunde ne qeder oxuya bilirsense . Fə nə dəə fizzulimeti əlləə iləhə illə əntə subhanəkə inni kuntu minəzzalimin . Bu duani bol bol oxu peygamberimiz deyibki bu duani oxuyubda qarsiliqini gormeyen musluman tanimiram
Kaktus48 elifs3454 umudunu yitirme bende cok şükür 7 yılın sonunda hamile kaldım hemde doğal yoldan hic beklemedigim anda. Rabbin hayırlısını versin
Bfduam Aiteh kasık masajı kaç gün,ne kadar süre yapılacak, adetliyken mi başlanacak? Kasık çekme nedir, o da nasıl ve kaç gün yapılır?