Serendipity Zeynep1278 malesef yuzyuze olunca oyle bir hakkimiz yok diye biliyorum ama yine de yanlis yonlendirme yapmayayim en iyisini ilce mem bilir gerci onlarin da ne bildigi supheli umarim onlar bir sey biliyordur diyeyim🙈
Aysebetul00 Deniz95 benim de nisan mayıs arası 32 37. Haftalar. Doğum sonrasına aktarılıyor mu doğum mayısta olsa 8 haftalık izin temmuzda bitiyor sonrası yaz tatiline aktarılıyor mu aktarılmiyor diye okudum netten.
Deniz95 Aysebetul00 hocam benim aklım çok karıştı bu konuda. Ama yanlış anlamadıysam doğum öncesi 5 haftalık izin tatile denk geliyorsa yani atıyorum ağustos ayına denk geliyor biz onu doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Emin değilim ama bu durumdan da
Aysebetul00 Zeynep1278 ders vermedigimiz için ek ders almıyoruz diye biliyorum. Uzaktan devam etse evde ders verilebileceği için ek ders alınırdı ama açılınca olmaz
Zeynep1278 ssnnmmm benim de doğum Mayıs sonu nasipse. Öyle olunca doğum öncesini doğum sonrasına aktarsam bile yaz tatiline denk geliyor hiç bir anlamı olmuyor, yaz tatili bitince iznim de bitmiş olacak ☹️
ogretmenanne16 Aysebetul00 Aysebetul00 ben 32 e kadar idari izin aldım 32 de de çalışabilir aldım doğum sonrasına atmak için hocam
ogretmenanne16 Aysebetul00 hocam doğum öncesi 2 ay eğer yaz tatili zamanına geliyorsa kesinlikle aktarım olmuyo
Annecik_ ogretmenanne16 ben de 16 ağustosta muhtemelen doğum yapacağım sanırım aktaramayacağım doğru mu anlıyorum
Cigdemss Melike07 aktif olarak yapmadığınız dersinizin ek dersini alamazsınız, doğru da olmaz zaten .
Busra12345 Aysebetul00 benim de sizinle aynı döneme denk gelecek doğumum. O sebeple 24 ten sonra direk izne çıkacağım
ogretmenanne16 Annecik_ yani 16 hazirana geliyor 2 ay öncesi okullar yazın açılmazsa eğer atamıyorsunuz
Cigdemss Melike07 ay evet başka soran birine yazmıştım. İdari izinde ekders alınıp alınmadığını sormuştu