Nundiyebiri Ya ben çok utanıyorum kuföre gitmeye lazer makinam vardı kullanıyordum evde çok güzel şimdi hamile kalınca kullanmadım 4 aylık oldum artık bnde kuaföre gitmek istiyorum ama canım acır diye çok korkuyorum ve aşırı utanıyorum
minik_kalbim Glakky1 arka taraflara eliniz nasil yetiyor peki😁ben beceremiyorum keske ağdayi becersem görmeden vbnde yaparim ayna yardimi ile
34_21_23 elcn4139 cerrahi eldivenle alıyordum şimdiye kadar ama son alışımda artık aşırı canımın yandığını ve belimin çok ağrıdığını farkettim eğilince. Önümüzde ki temizlikte kuaföre gidecem gibi görünüyor😀 jilet hiç kullanamam onun kaşıntısı batığı beni çok korkutuyor
milla-s 34_21_23 ben de cerrahi eldivenle alıyordum hep ve acımıyordu bile. Şimdi daha yolun çoook başında olmama rağmen acımaya başladı, gidişat korkutuyor beni😅😅
Duruaslan elcn4139 ağda yaptırıyordum virüs girdi araya korktum jiletle alıyorum göremediğim yerleri eşim yardımcı oluyor
Umay05 elcn4139 valla 7ay kendim hallettim ama artık ıııııh olmuyor 😂😂😂 aetık malesef kuaför gerçi kuföreden çıkınca da evde eziyet çekiyormuşum diyor insan 2dakika sürmüyor çünkü😬
34_21_23 Gamzii00 o kadar azaldı mı gerçekten. Ben 3 yıl gittim bitmedi ya çok inceldi ama hala çıkıyo. Acaba benim hormonlardan dolayımı çıkıyor çok istedim bitmesini ☹️
derinsart Bsra06 ben jiletle aliyorum doktor kontrollerinde tüy dökücü kullaniyorum daha pratik oluo ve tamamen alıyo doktorada sordum cok sık kullanmamaya çalış dedi bende cok sık kullanmiyorum
Gamzii00 34_21_23 evet hamile kalana kadar 1 tane bile çıkmadı bikac aydır tek tük cikiyor o da kökleri sağlam değil tutunca bile geliyor ele
Mom97 elcn4139 görmeden alınabiliyo el yordamıyla anlayabilirsin eşten bu konuda yardım istemek bana ters bilmiyorum ama ben kendim hallettim hep😊
esinnnn91 Ben pandemiden beri kuaföre 3 kere gittim ama hiç ağda yaptırmadım bikini bölgesine. Kol falan için gitmiştim. Eşim yardımcı oluyor sağolsun benim elde yetişmiyo 😂 bir ay öncesine kadar el yordamıyla jilet yapıyodum ama şimdi oda yok malesef.
maviruya elcn4139 Kuaföre gidiyorum başından beri. Kuaföre gidemediğim zaman mecbur jilet vuruyordum şimdi hiç göremiyorum kuaföre devam :)