Kızlar inanın bu siteye üye olmadan rahim uzunluğu ne falan hiçbirşey bilmezdim bir oglum var çok şükür 3.5 yaşında şimdi 26+2 haftalık gebeyim nasip olursa kızım olacak inşallah neyse soruma geleyim 22 haftalıkken detaylı ultrasona girdim burada hep okuyorum rahim uzunluğum su kadar bu kadar diye benimde adet sancılarım oluyordu arada sorayim dedim doktor baktı 31.5 mm dedi burada 35 mm olanlara bile dikiş atılmış çok okudum doktora dedim kısa değil mi yok dedi açılma yok rahim ağzın kapalı sorun yok falan dedi rahat bir şekilde daha sonra bu benim kafama çok takıldı su gibi akintim oluyor dedim suyuna baktı normal dedi bebeğin suyu iyi dedi akıntılar oluyor normal dedi ama benim resmen psikolojim bozuldu hergun adet sancılarım oluyor tamam saniyeler sürüp geçiyor ama o arada akintim da oluyor sürekli hasta gibiyim benimle hamile olan arkadaşım var 1 ay küçük haftası ben karnım ağrıyor deyince şok oluyor neden diyor ben yatıyorum sürekli korkudan o maşallah misafirler ağırlıyor kafayı yememek el-de değil yani birde kızımın ayakları aşağıda kafası yukarı sürekli vajinama idrar torbama tekme atıyor kasiklarimda sürekli göbek deliğinden yukarı çıkmadı daha hiç oglum oysa kaburgalarimdaydi kimisi de bebek ayaklarıyla vuruyor baskı yapıyor ondan oluyor akıntı diyor of gerçekten çok yoruldum Allah’ım sen yardim et :(