IremFidan Doktorum istemişti detaylıca kalp görünmedi diye ama bi kaç kötü yorum okumuştum bununla ilgili vazgeçtim. İnatla detaylıca girdim gösterene kadar ama doktorum çok iyidir aslında bi sakıncası olsa önermezdi tabi ben bunu şu an algılıyorum 😊
Ayse Benim cuma günü randevum var doktorum gitmemi soyledi bende gidicem bakalim. Bir zarari olmaz cunku ultrasonla inceliyorlar aksine faydasi olur dedi ☺
Rabia88 Ayse detaylı ultrason da bakıyorlar bu ekstra bişey sanırım peki kaçıncı haftadasiniz kaç haftaya kadar bakarlar öğrenirsin iz yazar misiniz
Ayse Rabia88 gecen konusmustuk ben doktora fetal ekoyla ilgili gorustum 21 22 haftadan sonra fetal ekoya bakiliyormus. Eger bir sıkıntı varsa erken teshis acisindan 30.uncu haftaya kadar kontrol olunmasi gerekiyormus
Ayse Ben detayli ultrasona gittim onda karindaki yag fazlaligindan tam inceleyemedik denildi o yüzden fetal ekoya yonlendirdiler suan 25+6 haftaligim. GİDİncede doktordan ogrenip size bilgi veririm ☺
Rabia88 Ayse çok sağolun ya ben 24 e gireceğim daha vakit var demek ki Dr bişey demedi gidince sorayım