Papatyadelisi 3 yıldır Özel bir şirkette çalışıyorum ,Doğum iznine (32+0)da mı yoksa 32.hafta tam doldugunda yani 33.haftaya girince mi çıkılması lazım siz nasıl doğum iznine cıktınız ?🙋🏼♀️😇
CemSeda Papatyadelisi 32.haftaya girdigin ilk gun rapor verilebiliyor ben 37 de aldim kacta cikmak istedigine bagli herhangi bir risk yoksa tabi 37 son zaten o zaman mecburi veriliyor
Papatyadelisi Ates2020 dogum parası devletten gelen issizlik parasının hepsı dogumdan sonra mı verılıyor yoksa yarısı dogumdan sonra yarısıda işe baslayınca mı yatıyor ? Ben dogum iznine cıkıcam ıznım bittiğinde gerı dönmicem işe bakıcak kımsem yok bebege ben bakıcam genede eksıksiz tam alabılır mıyım devletten parayı?😇
Busramusti Papatyadelisi ayni durum bendede var bende işe geri donmicem ben mali müşavirime sordum iş yerindeki bana söylediği istersen aylık bildirim yapıyım aylik al istersen toplu bildiriyin toplu al dedi doğumdan sonra oluyo sanırım oda izin süresi bitince iş yerinin muhasebecisiyle veya mali müşaviriyle görüşürseniz daha net bilgi verir diye düşünüyorum
Busramusti Papatyadelisi 32+0da rapor aldım ben çalışabilir veya çalışamaz olarak ikisinden birini alabilirsiniz
Rabianida Papatyadelisi 32 . Haftanda çalışablr yada çalışamaz raporunu yazdırısın ben kamuda çalışıyorum Allah nasip ederse 32.haftamda çalışır raporu alıp iznimi doğum sonrasına aktaracağım çünkü herkes aynı şeyi söylüyor doğumdan sonra daha çok izin gerekli😃😃
Papatyadelisi Ates2020 32.haftada doktordan rapor alıp işverene vermek yeterli oluyor mu yoksa gidip bir yerede basvurmak lazım mı?