Peraaaa Kızlar 15+2 gebeyim, 15 gündür ancak 4-5 saat uyuyabiliyorum, sabaha karşı uyanıyorum ve bidaha uyuyamıyorum :( Şimdiden başladı :( Çözümü olan varmı? Bide gece sağa yada sola cok dönüyorum, o kdar dönmenin bebeğe zararı olurmu?
Muratnannesi Peraaaa az önce doktor kontrolüm den geldim sorduğum ilk soru uykusuzluk ve hemen yorulmam dı ☺️ hepsi hormonlara bağlı çok normal dedi yapacağımız hiç bişey yok maalesef 🤷🏻♀️
Civciv222 Peraaaa bende senin gibiyim ve daha 11 haftaligim döne döne sabahı ediyorum resmen . Ne yataktan cikabiliyorum ne de deliksiz uyuyabiliyorum 😒
mucizebebek35 Peraaaa canım benim de öyleydi ilk 8 haftadan beri öyleydi şimdi 14 haftalık oldum geçti gibi 2 gündür uyuya biliyorum hormonlara bağlı bencede düzene giriyor sonraan
Peraaaa Sen1meleksin denedim cnm onuda yok olmuyor :( Eskiden saatlerce uyurdm, uyandırırken eşimin canı çıkardı Şimdi uyumak için can çekişiyorum Bide çalışıyorum iş yerinde halsiz kalıyorum İnsan uykusunu alamyınca böyle heryeri ağırıyor gibi hissediyor
prenses01_ Bnde 17 haftaya girdim 4 gundur yatinca gece ağrım oluyor uykudan uyanıyorum uykusuzum normal mi bu agri
Peraaaa Muratnannesi oy oy Şimdiden başladı uykusuz gecelerimiz Sağlıklı olsunlarda katlanacaz ne yapalım
Gull_94 Peraaaa donmenın zaraeı olmz ama uykusuzlk ıcın cozum yok malesf bendede cok erken basladı bu sefer yapavak bıseyde yok bıtkı caylarını doktrlr onerkıyo rahatlamanz ıcın doktr onerırse uykuya gecs ıcın kullanabılesnz ama mutlaka danısın dus alın uyumadan once faydası olur belkı