Elifaltun aylininannesi61 cikolata yiyin su icin bende ise yaramisti kiz olmasina ragmen cok net gormustu doktor drnemekte fayda olur belki ise yarar
Taze-Anne28 aylininannesi61 bizim öğrenebilme zamanımız geldiği an öğrenmiştik hem de kızdı. Kızlar saklar geç gösterir derler. Bizim doktorumuz ultrason aletiyle karnımı sarsmıştı biraz görebilmek için. Sizde söyleyin fazla narin davranmasın doktor isterse öğrenir 😃
Nasibim aylininannesi61 Rabbim sağlıklı uzun ömürlüsünü nadip etsin canım yqz muhakkak faha önxe tahminde bulundu mu doktorun
aslihangacal Elifaltun ben çikolata yiyip gittim doktor bana gelmeden yemeyin burda gerekirse yedirip gezdiricektik sizi çocuk hareket edip yatmıştır bile dedi 😔
aylininannesi61 Nasibim daha önce bişey dememişti doktorum ama burdaki tahminlerde herkes erkek demişti kızmış meğer ☺️
aslihangacal aylininannesi61 bende şimdi geldim doktordan göstermedi keşke daha geç gitseydim belki uyanöadı bile 😩
Kadze aylininannesi61 ay bende 14teyim geçen hafta özelde bir doktor daha erken dedi ben şok 🥺😂 ilkinde 12.haftada kız tahmini almıştım şimdi ikilide erkeğe benziyor demişti ama bakalım bu hafta vitamin yazdırmaya gidicem ins ogrenirim bende öğrenince yaz buraya da 🤗
Hulyaalan Taze-Anne28 herkes sanslı erkek bebek bekleyenlerde benım bellı degıl ama saglıklı olması en buyuk sanş bence