MaryVenus ozlemaykt Canim son olarak bir sey soracagim, sana doktor ne kadar bekle dedi tekrar bir gebelik icin? Bu kanamayi saymadan bir regli atlatmam mi lazim?
MaryVenus ozlemaykt Sagol canim guzel dileklerin ve motiven icin. Insallah, hepimizin dualari kabul olsun🤲
ozlemaykt MaryVenus denemelere devam edin Allahtan umut kesilmez beklemene gwrek yok bence , şahsen ben düşük olarak bile görmedim
Tweety1 Korkma kuzum Allah’ın izniyle yavrunu rabbim sana bağışlar inşallah biran önce gecer kanaman geçmiş olsun 🤲🏻❤️
MaryVenus Tweety1 Düsük oldu canim, rabbim nasip etsin inslah bir daha, cok tesekkur ederim guzel duan icin🍀
ozlemaykt MaryVenus beklemene gerek yok ki ☺️sonucta ameliyat olmadın , kadınların çoğu yaşıyor ve farketmiyor zaten dedi,siz yine başlayabilirsiniz çalışmalara şuan normal regl oluyorsun☺️
ozlemaykt ozlemaykt hatta sağlıksız embriyoyu atarmıl vücut kimyasalda kendini sağlıklı gebeliğe hazırlamak için☺️
merve1212- Çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla yeniden nasip etsin. Daha sağlıklı bebiş için hazırlaniyor olmalı vücut, inşallah öyle olur yeni gebelikleriniz
busevdalarbosunaleyyy MaryVenus Çok hafif pembe kanamalar yerleşme kanaması olarak bilinir fakat peçete dolusu ve devamı olan kanamalar ciddiye alının ağrının olması da ciddi belirtiler çok geçmiş olsun dualarımız sizinle❤️❤️
MaryVenus busevdalarbosunaleyyy Düşük yaptim malesef. Guzel dualariniz bundan sonrasi icin kabul olur insallah🤲
pia34 MaryVenus çok üzüldüm çok geçmiş olsun. her işte vardır bir hayır öyle düşünün lütfen, herkesin durumu bir olmuyor demek ki. daha sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah kısa sürede.