Kibariye canımmm ne zordur bilirim bende en başından beri öyleyim kadın Doğum sadece kalsiyum magnezyum veriyor 29. Haftadayım hiç bir değişme Yok yamuk yamuk yürüyorum sanki sağ tarafım eğilmiş gibi günlerim sadece evde geçiyor sağ kalçam berbat derecede agrıyor içi yanıyor sanki.. ortopedi de bana hiç bir şey yapmadılar beyin ve sinir cerrahisine gittim orda da bel fıtığı başlangıcı mr cekelim dediler sonucuna göre uygulayabilecekleri tedaviyi sordum parol ve krem dediler bende zaten parol kullanabildiğim için mr girmek istemedim krem yerine de saf zeytinyağı kullanıyorum akşamları tezgah gibi bir yere eğilip oval şekilde masaj yaptırıyorum eşime anlık bir rahatlama oluyor uzun ayakta duramıyorum ama çok sızladığı zamanlarda sıcak duş alıyorum kısa süreli oda iyi geliyor benim artık kalçamın içindeki damarlarım bile agrıyor günlerdir hemoroid araştırması yapıyorum acaba öyle bir şey mi oldu diye Allah yardımcımız olsun süt yoğurt maden suyu ihmal etme sakın doktorum besinsiz kalmışsın bebek senden emmiş tüm vitaminleri demişti allında bulunsun . Birde ben alakalı mı bilmiyorum hiç aklıma gelip doktora da sormadım yapabildikleri birşey Yok diye ama rahmim ters benim hamilelik öncesi muayene de belli olmuşu anatomik bir durum ama rahim haliyle kalçaya doğru bakıyor ve buda rahim büyüdükçe bebek büyüdükçe kalçaya baskıyı iki kat artırıyor omdanda olabilir diye düşünüyorum