Birumutturyasamak Kekigin gebelikte sakıncalı olduğunu biliyorum yazıyor her yerde ama ben kekik değilde kekikli zeytinli krem peynir yiyorum buda zararlimidir acaba bilen var mı
Eminos123 Birumutturyasamak yok canım bisey olmaz demet demek kekik yemiyorsun yaa kayinvalidemin bahcesinde kekik var bende cok severim kopartio yedigim cok oldu bisey olmadi
Atesbeyinannesi Birumutturyasamak Ben her sabah omlette ve çoğu yemeğimde kullanıyordum bunu bilmiyordum 🙄 ama iyiyiz çok şükür hiçbir şeyimiz yok 🥰
Duruaslan Birumutturyasamak günde bi bardak kekik demleyip içiyordum canım bi sıkıntı olmadı çok şükür
elvan6409 Birumutturyasamak 31+5 olduk şimdiye kadar kahvaltıda yumurtanın zeytinin ve domatesin üstüne zeytinyağından sonra hep kekik ekerim. Zira et ve tavuk yemeklerine de kekik koyarım. Bir zararını görmedim…
Birumutturyasamak Eminos123 içim rahatladı sağol canim sadece peynirin içinde var zaten az miktarda bende çok severim 😊😋
Birumutturyasamak Ygmr76 maydanoz sevmiyorum sadece ama kekik çok severim 😊sadece peynirin içinde yiyorum ama yemeğe katmadim okadrciktan bisey olmaz heralde
Birumutturyasamak Atesbeyinannesi ya kekik çatı sakıncalı gebelikte yazıyor nette bende tedirgin oldum çayini içmiyorum ama kekik içeren krem peynir yiyorum zeytinde filan da çok seviyorum heralde fazlasıni tüketmekte zarar var az tuketince bisey olmuyor
Atesbeyinannesi Birumutturyasamak Belki çayıyla alakalı da olabilir 🤷♀️ bence de azdan zarar gelmez 🥰
Mavi87 Birumutturyasamak peynirdeki kelik çok azki.. okadardan hiçbişey olmaz. Ama çayı yada büyük bir tutamla baharatını kullanmak zararlı olabilir.
Portakalgeliyor Ayy az önce zeytin yiyordumm ızgara zeytin kekikli falan postu gördüm zeytini bıraktım elimden yani allah büyük allahın izniyle inşallah bişey olmaz :) bilmiyodum ama tadı cok güzel 😌