Uysal1628 Şuan hastaneden çıktım 5+4 günlük yolk kesesi oluşmuş ama kalp atışı yokmuş ve kese çok büyümemiş. İyi bir gebelik olduğunu düşünmüyor doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bu durumu yaşayan var mı hanımlar
bngs_irem Uysal1628 önce yolk kesesi oluşur. Benimde öyleydi yolk gördü bebek ve kalp atışı yok daha erken haftaya gel dedi. Bir hafta sonra gittiğimde kalbini duyduk canım endişelenme bence hemen
090714 Uysal1628 bende sizinle aynı haftada gitmiştim ilk kontorlüme ve 2 hafta sonra cagırmıştı kalp atısı için içinizi ferah tutun bence
mucizem09_ Uysal1628 canim yolk kesesi olustuysa icini ferah tut gorursun ben 6 hsftalik gittim kesemle yolk kesesi vardi 1 hsfta sonra tekrar gittim kocamandi bebis vallla zaten yolk kesen varsa bebiste vardir
Littlespy Uysal1628 aslında keseniz gayet büyükmüş, benim aynı zamanlarda 6,9mm çıktı. Yolku gördü doktor bebeği ve kalp atışlarını görmek için 2 hafta sonra gel demişti.
selda03 Uysal1628 benim 14 mm ken karnımdan yolk kesesi bile gözükmedi sağlıksız ilerliyor sanırım dedi, vajinalden baksak belki bir şey görürüz deyince kabul ettim ve bebeği anca böyle görebildik
Littlespy Uysal1628 belki baya geç döllenme olmuştur. Başka bir doktora daha görün istersen için rahatlasın. Belki ultrasonda sıkıntı vardır.
selda03 Uysal1628 bence daha çok yeni gebeliğiniz ve geç döllenme olabilir, benim de son adet tarihime göre kesem küçüktü meğer 9 gün geç döllenme olmuş, moralinizi sakın bozmayın ve strese girmeyin 🙏🏻
sedaaammc 6+3 olduk 2 gün önce gittim bende henüz duymadım canım kalp atışını haftaya pzt tekrar çağırdı endişelenme 5.hafta çok erken kalp atışını duymak için 🙏🏻