ozlemaykt ben çikolatayı çok seviyorum özellikle geceleri deli gibi istiyor canım ,3.4 gibi kalkıp yiyorum,sizlerde öyle misiniz :)
Melike0642 ozlemaykt Bende öyleydim canım nutellanin kutusunu alıp gecenin bı yarışı kaşık kaşık yerdim normade de çok tatlı yerdim ama benim gibi yapma sonradan şeker çıkıyor dikkat et yani ye ama iradeli ye 😊😊😊
BurcuLice ozlemaykt bende öyleydim normalde çatı şekersiz içerdim hanile kalınca hamileliğimin ilk ayları şekere tatlıya yöneldim haliyle iyide kilo aldım ama bırakalı baya oldu artık abur yemiyorum bugün şeker yüklemesi testi yapılacak korkuyorum açıkcası inş kötü birşey çıkmaz
Haticeyuce31 ozlemaykt ben oğlumda cikolata kokusundan nefret etmekle suphelendim bende bisey var kesin ben ve çikolatadan soğumak diyordum aşırı cok severim çünkü ve oglumdayken 9 ayda toplasanız 5 paket yememisimdir ne tatli ne cikolata Ama bu gebeligimdede deli gibi yiyorum yani normlde aşırı seven biriydim ama.bu gebeligimde kendi yediğim canımın istediği çikolataları görünce asil sevmek aşırıya kaçmak.buymus dedim ilk 1 bucuk kan verdim sekerim yüksek çıktı gene ayni cok yiyorum ama biraz dikkatli olarak en azindan miktarlarına dikkat ederek simdi guzel cok sukur.bir sknti yok 🥰
ozlemaykt Melike0642 valla bu gidişle bende de çıkar , sürekli kurupastalar çikolatalar seviyorum 😃 şekerin zararı olmadı umarım bebeğinize
gamzosgamzos Melike0642 aynen kesinlikle katiliyorum bende asiri tatlıya cikolataya duskundum benimde gebelik sekerim cikmisti malesef
Melike0642 ozlemaykt Kilosu çok dedi doktorum diyete başladım canım şimdi düzeldi şükür 🥰 bende seni uyarmak istedim aman dikkat et biraz frenle hepsini yemek çok güzelde işte 😊
Mybabyizmir ozlemaykt çok fazla tüketme valla sonradan şeker yuklemesinde şeker cikabiliyor. İnsülin fan baslatiyorlar şeker çıkınca da
Esosun ozlemaykt valla ben yedim işte 2. Şeker yüklememe gidiyorjm ilki yüksekti inşallah bu yüksek çıkmaz tek diyet yaparım arada bi yerim çikolata falan belki hiç yemem de bi ilaç daha fazla kullanmak istemiyorum ilaçlarla yaşıyorum nerdeyse 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Melike0642 gamzosgamzos Aynen csnim ilk başta bilinçsizce yedim ya ben dedim ya kaşık kaşık cikolata yedim gecenin bı yarısi makarna pişirip yiyordum günde iki beyaz ekmek yiyordum ya düşün dikkat etmek lazım
Mandalina91 ozlemaykt tatlı sevmeyen ben karnım tokken bile şerbetli tatlılar çikolatalar yedim 😀 kendime inanamadım ay bide nasıl lezzetti geliyordu. Ki ben turşuya, tuzluya bayılan insan turşu yemiyorum
Gizmolata ozlemaykt hangimiz yemeyiz çılgınlar gibi, ama şeker çıktı sonucunda.azıcık kendinizi tutmaya çalışın tamamen mahrum kalmaktan iyidir bakınız ben 😂
Simge16 Hamile kaldığımdan beri her gün istisnasız tatlı tükettim🤣 zaten çok severdim iyice düşkünü oldum
Sare_amine Tatliya cok duskundum malesef seker cikti… yiyemiyorum bazen ara ögünümü yemeyip bi parca cikolata yiyiyorum korkarak allahtan sekerim firlamiyor.. ama cikolata icin ögünümü atlayinca baya ac kaliyorum 😀😀😀 cikolata neler yaptiriyor allahim
gamzosgamzos Melike0642 ayyy evet bende gercekten cok bilincsizce besleniyordum hergun tatli aldiriyordum esime sabahlari 1 ekmek tost yapiyordum 1 porsiyon degil bir tabak meyve yiyiyordum 😣 zaten doguma kadar 23 kilo almistim 😂 18kilosunu sekeri ogrenene kadar kalan 5 doguma kadar diyet yaptigim icin 😂 bir daha hamilelik nasip olursa ilk isim diyetisyen kontrolunde beslenmek olacak