Bu ani ne kadar cok bekledim anlatamam suan minimini bir sey yanibasimda nefes aliyor ve gece saat 2 olmus emzirmek icin uyandiracagim allahim şükürler olsun 1
günlük anne olmusum tebrikleri de kabul ediyoruz 😍😍
Cok severek 9 ay boyunca okuduğum hikayemiz oluştu en sonunda ben de burda hic sıkılmadan okudum o uzun hikayeleri cok sevdim en basindan baslamak isterdim hep ama simdi o kadar onemide yokmus gibi 9 aylik bu sürecin 1 yıllık evliliğimi taclandirmak isteyip yil dönümü ile çocuk icin harekete gectik cok yaşım gecsin istemiyordum artik (28) bi kac ay denedikten sonra beni aldi bi telas acaba olmayabilirmi diye hastanelere başvurdum esim cok düzenli beslenmiyor malesef onu daha cok goturmek istedim hep bosa para tuzagi oldu testler faln neyse velhasıl artik yeter 300 500 vermiyim sacma tahlillere devlete gideyim dedim ve gittim baya bastan asagi kontrol yapti doktor beni sonra gün verdi horman testi için derken bekledik test zamanını o ayda 1 yada 2 iliski oldu cunku test olcam ya e bide ondan önce hep belli zmnlar iliskiye girmek gerekince insan nu işi görev mis gibi yapıyor biz kadinlar bunu faha iyi biliriz neyse adetim cok duzenlidir gun geldi çattı ayin 3 ne adet olmadım gecen aydan kalan test vardi yapmadan gecesine adet olmustum ya biseyde cikmaz kontrolum var sabah olmassam adet tapayim bakalım diyip yatip sabah 6.48 de çift çizgi inanilmaz ben şok bunu anlatmamin nedeni inanin cogu psikolojik… basladi** seruvenimiz
Az mide bulantili hamileligim 6 aydan itibaren rahim ağrılı ve bol hareketli gunler geçirdi kolay bir doğum yapmak icin cünkü hep normal giderse süreç brbegimin ve bedenimin istediği ne olursa onu yapacaktım hep dogum pozisyonunda bir bebek vardı içimde 37 de kendi istegimle cati kontrolumu yaptırdım süreci kolaylastirmak adına catim uygun ve yumusakti doktorum guzel bi doğum yapicaz senle dedi… bende yuruyus hurma dus Plates sukuat ne oneriliyorsa hepsini yaptım ama kizim kanala inmedi ve 39+5 kadar acilmam 1.5 geçmedi hic bir belirti yok 39. Haftada doktorum haftaya izne çıkacakmış ben de başka doktorda doğum yapmak istemedim ve 39+6 kadar vekleyip suni ile baslatma kararı aldık ve oylede oldu gelelim en cavcavli yere yatis yapildi suni takildi ama herkes heycanli bende tik yok hizli hizli acilmam artsin diye koridorda turluyorum çöküyor kalkiyorum biraz yükseltiler 2 den aksam 7 kadar hersey normal gitti sonra doktorum cati kontrolu hadi dedi bakti ve 2 cm ben gene şok o kadar hareket bosuna yani neyse biraz sancilari hissetmeye ce siklasmaya basladi doktorum 9 da gene kontrol etti ve suyumu patlattı gene 2 cm ondan sonrasini anlatmak bile istemiyorum felen sancıların skligi ce kontrolu herseferinde daha zorladi dusa girdim ama daha zorluyor yürümek olmuyor plates topunda ziplanmiyor yani 1 dk arayla 30 sn sanci cekiyorum ama siddetini cok yasadim saat 12 ye dogru cati kontrolu 3. 3.5 cm o kadar sinirlendimki yani o kadar ugrasa ve sanciya ragmen bumu mükafatı… epidural istedim cunku o kadar yorulmustum nefes alamiyordum kabul ettiler 12 bucuk 1 gibi epidural takildi tam prenseslik cat diye kesti herşeyi oh diyebildim yani sonra ebem biraz uyu cok yoruldun dogumhanede rnerjiye ihtiyacin olacak dedi uyumaya çalıştım 1.5 saat sonra ben tam dalmak uzereyken cok siddrtli degil ama uyutmayanda bi sanci girmeye basladi suniyi tekrar takmış ebem ama siddetini cok artirmadan ben de unutamıyorum nari kalkayim hareketleneyim dedim cok kalk sukuat yap sancilarda oyle 1 saat gecti geçmedi ebeme ta aslinda ikinmamda var ama arka tarafta dedim e gel bi kontrol edelim 7.8cm gene sok …
Sonradi tam bir rüya nts ye girdim ama ikimmam oldugu icin sancilarda gitgide artiyordu ayni şiddete donduk kisa sürede az ni doz daha epidural verdi bana ama hic etkilemedi hem sanci çekiyorum hemde bebek tam yerlesin diye ikiniyorum cok zorladi ama tarim saat icinde tam açıklık ve dogum haneye hemen doktorum geldi adamcaz uykulu uykulu sanci gelince hadi catalda ikiniyoruz ama yapamıyorum hic nisekilde bebegi kimindatamiyorum bile dediklerine göre cok zor ikinma olayi ve malesef bunun bi egitimide yok bu bir his gelince yapilam birsey 40 dk kaldım catalda bogazlarim patladı resmen yanlis ve ikinamamaktan her seferinde biraz daha uğraşarak en sonunda rahim agzina soktum bebegimi orda kaldi ama o baska birsey oldu cok can yakiyor ve panik yapıyorsun o esnada ben panik halinde ne yaptım ne yapayim diyorum doktor bana ikimma diyir ben ikiniyorum sonra nefes konntrolu yaparak sadece ne derlerse onu yaptım nedes aldim verdim o esnada ikinmadim hic kucuk kucuk nefesler sinra küçücük bir ikinma ve o muhtesem an bir sicaklikla icimden akti gitti muhtesem ötesi bir his bir bakış bir güzellik koynumda nasil agliyorum yaptim başardım artik ben de anne oldum diye … esim geldi bi iki poz cekindik o çıktı sonra bebegi rahim agzindan tuttuğum ve panik yaptığım için yirtigim olmus 3 4 dikislik onu yaptı sinek isirigi resmen tekerlekli sandalyeye geçtik kizimida verdiler kucağıma birlikte çıktık digumhaneden ben agliyorum kapidakiler bizi görünce duygulandilar odamiza gecip yattik ve guzel kizim giyinmeye olcume götürüldü … ultrasonra en son 3300 51 cm cikmisti 2850 49 cm dogdu 😊sagligi gayet yerinde bende pek kilo almamistim zaten hamileligimde (12 ) o da cok beslenememis demekki ki ben iyi bir hamilelik gecirdigimi düşünürken 🤗 artik siz karar verin pozitif mi yoksa negatifmi hikayeye
Size tavsiyede bulunmayacağım cunku inanın hersey kendi akışında ilerliyor ne dusunduysem hic bisey gerçekleşemedi ( ben spor yaptim bol bol krmdiligindrn gelmedi acilmam olmadi ben beslendim bebeğim beslenmedi) vucut yapi herşey etkiliyor ve tabiki evren kendi çizdiği gibi iletliyor bilmediğimiz duygulari yonetemiyoruz size diyebileceğim tek tavsiye iletişimi koparmayin ne derlerse doktor ebe o esnada zorda olsa onu yapin
Baska bi tavsiye de herkes de dediği gibi depant hayat kurtatiyor evdeuiz ic camasiri yerine depant var suan onun dışında allahim sen isteyen herkese bu geçti veyi ve mucizevi yasatsin ve hepinize kolay doğumlar sağlıklı
Bebekler olsun guzel anneler cok severek 8 ay boyunca kullandim bu uygulamayi herkese gönülden sevgiler güneş bebeğin annesi ben 😍😍😙