Sevgi47 Hilal67 vücut gerildiği için kaşinmalar oluyor benimde göbeğim bacaklarım felan ara ara kaşınıyor hindistan cevizi yağı sürüyorum nemlendirince kaşıntı azalıyor
SERNUR Hilal67 birsey alerji yaptı sanırım 3 gündür ellerimin üstü deli gibi kaşınıyor kaşımaktan yara oldu resmen pütür pütür oldu hayatımda ilk defa böyle bir şey geldi başıma nasıl geçer bilmiyorum 🤷♂️
Aycha Hilal67 Merhaba, Allerjik bir durum olabilir ancak gebelik kolestazı gelişme olasılığı da var buna bağlı olarak da kaşıntı olabilir. Doktorunuza mutlaka kaşıntı şikayetnizden bahsedin, karaciğer enzim ve safra asitleri testleri gerekebilir.
Tugcece Benimde aynı sadece sol gogsum hunharca kaşınıyor offf ona kremler sürüyorum duştan sonra nemli tutuyorum o inatla tatlı tatli kaşınıyor 🤦
Tugcece Göğüsten süt oluşumu sağlamaya başladığıiçin sanırım benim de bu kadar kaşınıyor en son laniosh almıştım onu sabah akşam bir kaç gün surmustum göğsümun her yerine ondan mı geçti bu aralar kasinmiyor
Sevgi47 SERNUR alerji testi yapın Dicem ama gebelikte yapılmıyor ama yediklerinizi takibe alin yediğiniz birşey kaşıntı yapıyor büyük ihtimal
Mom080 Benim bazen sırtım kaşınıyor sinir oluyorum en sonunda buldum çözümü vücut spreyi sıkıyorum azalıyor kasimadikca geçiyor ama cok gicik bir durum kaşınmak 🙄