Darling_04 7.ci yılıma giricem 6.yılımda ilk tüp bebek denememde 04/08/2020 oğluşum dünyaya geldi ve şuan oğlum 6 aylık tam bu ayın 15de ikinci tüp bebek denemesi için adetimi beklerken 5 şubatta hamile olduğumu öğrendim zaten aralarında yaş olsun istemiyordum tam hayal ettiğim gibi adet tarihime göre 6+1 günlüğüz sabah kan vericem çok heycanlıyım ayrıca stresliyim kese gözükür mü kalp atışı duyulur mu aylar geçer mi bir sorun olurmu herşey sorunsuz geçer inşallah🙏
SenaUysal Darling_04 ayy çok sevindim valla. Allah sağlıkla evladına kavuştursun inşallah 😍 6. Haftada bende kese vardı ancak kalp atışı yoktu. Eğer öyle bir durum olursa hiç korkma 2 hafta sonra kalp atışı da görülmüştü. İnşallah çok gğzel bir hamilelik döneminiz olur yılların tüm üzüntüsü stresi 2 evladınızla hiç olmamış gibi unutulup gider 🤩🤩
Kbryagci38 Darling_04 Allah kucağına almayı nasip etsin çok güzel bişey olmuş bende şu anda ilk hamileliğim tüp bebekle oldu 5 sene sonunda ama insan ister istemez ikinciyi de düşünüyor . İnşallah benimde normalden olur o kadar aşamadan geçmek kolay değil .
istanbul3434 Darling_04 Allah bagislasin gozunuz aydin🧿🥰 ben de evliligimin 6. yilina girerken hamile kalmistim tam umutlarim tukenmis ve tedaviye baslayacakken… Rabbimin işi akıl sır ermiyor gercekten
Darling_04 SenaUysal yaa çokk teşekkür ederimmmm güzel dileklerinizz içinnn rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah 😍😍
Darling_04 istanbul3434 Kesinlikle tam umudun bittiği yerde hiç ummadığın bir anda çıkıp geliyor herşeyin bir vakti zamanı var derler ya zamaanı şimdiymiş😍
Peraaaa Bende yıllar sonra şuan tüp bebekle hamileeyim, ve böyle şeyler okuyunc nasılda gözlerim doluyor, aşırı mutlu oluyorum Sağlıkla kucağınıza alın
Eceee7 Darling_04 bende 5.yilim olur.olur deyip eşim hep ertelemistik sonra kadin dogum a gittim pcos var dedi dogum kontrol ilacı verdi.eritsin diye o olqcla da 6 7 kilo artiya ciktim iyice kilo aldım daha da zor olur derken .regl hep geçikirdi 10 15 gun ben gecikmistir yine deyip gezdim sonra is arkadasimin şüpheleri ile test yaptrdim 7 haftalıktim kalbini dinlemistik . o günler ayaklarım galiba yere basmiyordu . 11 den sonra ikili test 18 den sonra detaylı riskli cikti stresli bol ağlamalı derken amnio sentez cok şükür iyi geldi simdi 23. Haftayiz inşallah minnos kızımla bu yolculuğu saglicakla tamamlar sağlıkla buyuruz😊😇
Kaplan0180 Darling_04 bende sizin gibi oldum 7 sene bekledim sonra tup bebek le kizimi kucagima aldim elhamdülillah bebegim 6 aylikti ki adetim gecikti bende adet düzensizliği diye düşündüm ama megersem evladım bana sürpriz yapmış simdi 11 haftalık olduk insallah sizinde hayirli bir evladınız olsun arkadaşım 😍🤩