Ceren_06 Kızlar benim her yıl başıma geliyo her yıl da doktor antibiyotik veriyo içiyorum geciyo ama şuan hamileyim dişim şişti ve baya da ağrı yapiyo disciler de kapalı başına gelen var mı neyle geçirebilirim bebeğe zarar vermeden 🤦🏼♀️😔
Derinmaviozkn Ceren_06 benimde cok kötü diş ağrım var canım antibiyotik ve parol kullanmama ragmen gömülü 20 lik dişim mahfetti beni antibiyotikten önce sarımsak koymustum karanfil yagı pamukla koymuştum belki biraz rahatlatır seni
Fatmamuduk Ceren_06 Doktorundan izin belgesi alıp dişçiye gidebilirsin canım bende tek çare dişçiye gittim antibiyotik kullandım sonra da işlem yapıldı rahatladım
_sumeyyebedir7_ Ceren_06 çok geçmiş olsun eğer yüzünüz falan şişme olduysa bir dişçiye başvurun ben evlenmeden önce oldu küçük şiş ile basladı yüzüm tek taraflı çok şişti antibiyotik kullanılmadan geçmez ve eşimde suan aynı durumda dün üstü kan toplamış patladı doktora götüreceğim hem hamilesimşz enfeksiyon varsa bebeğe tehlikeli olabilir
iremibrahim Ceren_06 dün gittim dış aciline yüzüm şişti largopen 1g verdi onu kullaniyofum biraz rahatlattı doktiruma sordum kullanabilirsin demişti
cilekreceli Yaa ben daha geçen hafta ölüyorum sandım hüngür hüngür ağladım acıdan evdeki yöntemler bende işe yaramadı dişçiye gittim rahatladım
cilekreceli Ceren_06 bana doktorum dişindeki iltihapın mikrobu doktorun vuracağı iğneden daha tehlikeli hallet onu demişti valla bi doktoruna sor sen
BETULERTAS Ceren_06 cnm doktorunu ara sor ben aradım dişçiye git hamilelere göre ilaç yazıyorlar dedi aynen öyle yaptım gece acile gidip ilaç yazdırdım şükür iyiyim bilsem daha önce giderdim antibiyotik yazıyorlar eğer kötü durumdaysa doktor izniyle çekiyorlar bana dedi ama benimki dolgu yaptırıcam o yüzden cektirmedim
BETULERTAS Ceren_06 bide eğer 3, 6 ay içinde işlem yapılıyormus öyke dedi doktor bana ben 9 aylık olunca yapamayız dedi dolguya