Ayseege6156 Busbus58 bi ton para yatırıyorum eğer acımasızca davranırsa ben ona yapacağımı bilirim doğumdan sonra 👊🏻😅 üstelik eşim doğuma girecek ya benden önce o zaten orda söylenir ters bişey olursa 😅😅
Zeyzey8 Melosss_4433 anladım benimde var da henüz doktorumla görüşmedim inşaellah doğuma kadar geçer normal istiyorum
Ayseege6156 Melosss_4433 acıyan bişey değil daha önce çok ellettim doktorlara 😅😅 alışkınım ben giren çıkan parmağa 😅😅
Melosss_4433 Zeyzey8 idrar kültürü yapıyorlar ona göre benim akıntım yeşile dönüştü ben o yüzden gittim yüksek çıktıq
T-aksoy Ben doğum yapmadım ama benim her kontrolde doktorum bakıyor parmağıyla. Kesinlikle can yakmıyor rahat olursanız. Korkmayın.
Ayseege6156 Melosss_4433 oyy yaşın küçük aynen endişe edebilmen normal bişey olmaz allahın izniyle 🌸🤗
Papatya0605 Melosss_4433 ay canım benim sağlıkla al kucağına korkma ister istemez ağrı oluype tabi ama sezeryandan çok genede ne olursa olsun normal yapabiliyorsan normali tavsiye ederim
Papatya0605 Zmra-13 ah ah ben 2017 yılında yaşadım unutamıyorum hala canım allah kolaylık versin hafızana 😂 bunda da öyle olcam kesin bi 4 yılda bunu unutmam😂