Smyrhcr Hanımlaaar doğuma son 10 günümüz kaldı ama son 4 defadır her gittiğimde bebişim çok üzgün çıkıyor ultrason kağıtlarında sebebi ne olabilirki ben gayet neşeliyim hiç üzülüp ağlamadım ama bebeğim neden suratı asık 😞 doktor bile çok üzgünn dedi 🥲
Esosun Smyrhcr bebişin mimiklerini öğrendiğinden öyle kullanıyor bunu dert edip siz üzülmeyin az kalan hamileliğin keyfini çıkarın😊
Almila_koncuy48 Smyrhcr yaa çok tatlısınız bebek masumluşu olabilir bence 🥰🥰benim bebişim de sinirliydi geçen gittiğimde çünkü yüzünü göstermiyor diye doktor karnımı dürttü hemen kaşlar çatıldı 😢😆 şuan çatık kaşlı bir fotomuz var 🤣🤣
edanrr11 Smyrhcr benimkisi 31+3 şuan hala yüzünü göremedik arkası dönük bana sariliyor gibi duruyor asla gostermuyo yüzünü çok merak ediyorum kime benziyo nasıl diyee 🙄 ama sağlıklı şükür 🤲
Nxakts Smyrhcr benim bebeğim 8+2 ama malesef kalbi duyulmadı kürtaj olmam gerekiyor… Sizce beklemelimiyim bir hafta daha çünkü kanama flnda yok…
Smyrhcr Esosun ya son 4 haftadır sürekli üzgün görünce ister istemez aklıma takıldı içerde başına ne gelmiş olabilirki 🤪🤦🏻♀️
Esosun Smyrhcr aynen öyle yediği önünde yemediği kordonunda 😂 sağlığı sıhati iyi borcu harcı yok güzel bi ailesi var onu bekleyen dört gözle mis gibi daha ne 😂
Smyrhcr Almila_koncuy48 hahaha snin bebişte iyimiş çatık kaşlı demek 😅 ama kızdırmışsınız dürttüp bebişi napsın 😁
Esosun Smyrhcr e yani sağlıklıca gelsin inşallah annesi o seni sen onu güldürürsünüz artık birbirinizi😍😁
Gull_94 Kaslarını catmıstı doktor harekt etsın dıye rahatsz edınce suan yanımda uyuyo mesela kızım haka aynı kas catıklıgı sınırlenınce mımıklerı degısmıyo en azından😂
Sevgi1907 Nxakts bekle canim 9 10 haftalarda kalp atışını duyan bile var baska bi doktorada gorun tek doktorla kalma
Smyrhcr Nxakts ya çok çok üzüldüm umarım yanlış anlaşılma olmuştur ve gerek duymazsınız 🤲🏻 Ama öyle bişey varsa bekleme gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin allah korusun.
edanrr11 Nxakts benim arkadaşımın da bebeği öyleydi doktor bı hafta daha bekleyelim ama alincak gibi gözüküyor falan dedi özele gidiyordu doktoru da iyiydi şükür şimdi karnında almadılar son ana kadar beklediler . İyi bı doktora daha görün bakalım ne diyo 🥺🥺 inşallah alınmak zorunda kalmaz 🥺🥺 dua edicem 🤲
Sevgi1907 Smyrhcr doguma 24 gun var ve kendini hic gostermiyo kafasi asagidaymis karnimla oynuyorum goreyim diye sadec tekme atiyo 😂
Sevgi1907 Smyrhcr evet ama insan merak ediyor canim ya vu saate kadar uyutmayani merak ediyor insan 🤣🤣
Smyrhcr Sevgi1907 ya demi haklısın valla insan ister istemez merak ediyor nasıl biri çıkacak kime benzeyecek diye 😇