Gull_94 Ikı haftadır denıyorum olmuyo arkadaslar sadece benım hesabımda mı sorun var ? Sız nasıl yuklednız veya sorunu nasıl astınız?
Birgul Gull_94 Profil fotoğrafı yapmak için linki ziyaret ediniz. https://forum.mutluanneleriz.com/d/674085-profil-fotografi-nasil-eklerim
Hatice35 Gull_94 al bende o kadar üç aydır bu uygulama yı indirmişim fotoğraf paylaşabiliyorum ama Bi türlü profil fotoğrafını yapamadım 🤷♀️
150_gelartik Birgul benim bildirimlerimde hala sıkıntı var kim ne tartışma baslattiysa bildirimi geliyor nasıl düzelteceğim
Hatice35 Gull_94 😂eşimde yatmış neyse inşallah sabah yaparım beynim gitti baka baka böyle basit şeyler de beceriksizim ne yapiyim 🤣
Gull_94 Hatice35 once lınkten dosyayı png ye donusturun vıdeolu anlatımda var zAten,sonra resım eklemek ıcın o dosyayı ındırıp onu kullanmanız gerekıyo
Gull_94 Hatice35 bende tam anlatamadım ama lınkını koymuslar belkı yaparsınız sızde 😇🥰tesekkur ederımm🙈
Gull_94 Hatice35 nasıl becerıksızlıgıme adapte olduysam yapbıldım dıye anladım cok tesekkur ederım ozaman ıncelıgınız ıcın🙈😇🥰
Gull_94 Hatice35 bende zorlandım bıraz ama esınız daha net anlıyosa bekleyın o baksın bı de bende sansa yaptım bıraz galıbaa