birprensesvebirprensannesi Ihlamur zararlı mı acaba? Bitki çayları sakıncalı ıhlamur da bunun içinde mi🤷
Kubicim birprensesvebirprensannesi zararlı mı bilmyorum ama ben her demlediğimde 3 4 kupa içiyorum.. herşey yolunda çok şükür
Srpl07 birprensesvebirprensannesi bana adaçayı hariç içebilirsin ama günde bir bardak dedi bende bir bardak içtim korkarak psikolojik olarak kendi kendme cocuga bişey olacak diye korktum bidaha içemedim 😊 çocuğum iyi olsunda içmeyivereyim içim rahat etmedi
Papatya0605 birprensesvebirprensannesi ıhlamur bilmiyorum ama ilk kızımda da bundada yayla çayı içtim ama dağda taşların dibinde yetişen sallama falan değil papatya çayı almıştım geçen hafta bir tane içtim bide şimdi içiyorum rahatlatıyor gibi karnım çok kasılıyor çünkü abartılmadığı sürece bişe olmaz bence ama ben yayla çayını tüketmiştim ilk kızımdada bunda da ıhlamurda bişe yapacağını düşünmüyprum ölçülü olursa ya kaçıncı haftadasınız
Fatos007 birprensesvebirprensannesi Benim doktorum abartmamak şartıyla ıhlamur nane limon kuşburnu içebilirsin demişti sorduğumda.
birprensesvebirprensannesi Srpl07 Hastayım ve bugün 2 bardak içmem gerekti gerçekten tek o rahatlatıyor beni normalde içen birisi değilim ama başka şeyler daha zararlı diye düşündüm 🤷
birprensesvebirprensannesi Papatya0605 18+1 2 kupa içtim bugün hastayım mecbur kaldım o rahatlattı yoksa sevmem de🤷
Srpl07 birprensesvebirprensannesi adaçayı çok zararlıymış ama ıhlamur içebilirsin demişti hastaysan abartmadan iç canım benimki keyfi içmekti tabi. Geçmiş olsun
Papatya0605 birprensesvebirprensannesi günde bi kaç kupadan bişe olmaz canım sanmam genede bugğn içtiysen yarın içme
Lilakus birprensesvebirprensannesi benim doktorum günde bir fincan içebilirsin demişti ama sallama olmicak kendinizin demirlediği olucak
Booncukk birprensesvebirprensannesi doktorum anam babam usulü ihlamur içebilirsin dedi tabi 1 fincandan fazla içmiyorum son aylarda artık içmemek gerekmiş
birprensesvebirprensannesi Booncukk Yani normalde seven bir insan değilim ama hasta olduğumdan dolayı bugün 2 kupa içtim rahatlattı o yüzden 🤷
Buketkucuk birprensesvebirprensannesi adaçayının zararlı olduğunu biliyorum birkaç bitki çayı daha zararlı doktorunuza danışarak tüketebilirsiniz bence🙏🏼🙌🏼
birprensesvebirprensannesi Srpl07 Teşekkür ederim keyfi nasıl sevebiliyorsunuz ya mecburi zorla içiyorum 🤦
venuss benim düşük tehlikem var canım doktor ıhlamur hariç bütün bitki çaylarını ve kahveyi yasakladı.
Srpl07 birprensesvebirprensannesi bende hamile değilken sevmezdim ama kışın soğukta insanın içi üşüyor sıcak bişeyler içmek istiyor tabi 😊
venuss birprensesvebirprensannesi aynen. Ama ben yine de günde bir ya da iki çay bardağı içiyorum . Onu da çok açık içiyorum
birprensesvebirprensannesi Booncukk Amin canım teşekkür ederim hamileyken hastalık çok kötü ya ilaç kullanamıyorsun bişey yapamıyorsun 🤦
Srpl07 birprensesvebirprensannesi siyah çayda bu içtiğimiz demir ilaçlarının vitaminlerin etkisini azaltıyormuş malesef 😕