Ebr-34 Kızlar hamileyken lazer epilasyon yapılır mı sizce ? Ben aleti aldım evde kendim yapıyordum ama şuan yapmak istemiyorum bebeğe gider diye ama bi kaç kişi kollar ile bacakta sıkıntı olmayacağını söylüyor var mı aranızda hamileyken kullanan ?🤷🏻♀️
Zafsim0801 Ebr-34 merhabalar guzellik salaonunda calisiyorum 30 haftalık hamileyim bana sorarsaniz çalıştığım kurum hiç bir şekilde lazeri hamileye uygulamiyor ben yapan kişiyim kendi tenime asla uygulamiyorum tercih etmeyiniz hamileyken
Buketkucuk Ebr-34 zararı yok diyende var, var diyende. Ben de hamileliğimden önce lazer epilasyon yaptırıyordum ama gebe olduğumu öğrendiğim gibi bıraktım. Ne olur ne olmaz.
Kubicim Ebr-34 yapsan da hormonlarından etkisini görrmezsin. Çünkü hormonlar değiştiği için kıllarında artış olabiliyomuş.
Aysentass Ebr-34 bende de alet var canım azalmaya başlamıştı buna rağmen bıraktım hamile olunca geri birazcık arttı ama yinede nolur nolmaz yapma canım
yildirimsfamily Işın olayı zararı yok diyorlar ama güneşin d vitamininin nasıl faydası varsa onunda eminim bebekten götürecekleri vardır. Eldiven kullanabilirsin ağdadan daha iyi ve zamanla yumuşak alışıyorsun. Sen bilirsin tabi
Ebr-34 yildirimsfamily kıl kökleri lazerle kötüleştiği için ağda yaparsam tekrar eski haline gelir diye korkuyorum şuan seyrek mesela , teşekkürler tavsiyeniz için 🌸
yildirimsfamily Ebr-34 kaçıncı haftasındasınız. Benimkiler eskiye döndüler bende 10-11 seans lazeri bıraktım
sumeyye60 Ebr-34 Kanıtlanmış zararı yok ama yapılmış araştırma da yok. Risk almaya değmez. Benim gittiğim güzellik merkezi doğumdan sonra ilk 6 ay bile gelmeyin dedi 🤷🏻♀️
birprensesvebirprensannesi Ebr-34 Canım lazere gidiyordum ve hamileyken donduruyorlar hamilelikten sonra yapıyorlar bence ışın vs sonuçta riske atmalısınız 🙏