meliha_gizem Merhaba bayanlar akşam üzeri ve şimdi tuvalete gittiğimde iç çamaşırım ıslanmış gördüm. Su nasıl geliyor yani suyun geldiği nasıl anlaşılır? Doktora hemen haber vermem lazım mı? İlk gebeliğim tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.
Tugce11 meliha_gizem bende bilmiyorum ama üstte kalsın gören olur belki diye yazıyorum. Bence doktoruna bi danış 🤔
Mondly meliha_gizem doktor bana iç çamaşırına kalın peçete koy bir saat bekle eğer o peçete sırılsıklam ıslaksa suyun geliyor demektir ama ıslak değilse idrarını kaçırmışsındır demişti
SevgiErcan meliha_gizem sızıntı olabilir onu takip etmelisin acaba su mu değil mi diye normal de suyun gelse idrar gibi tutamıyorsun birden boşalıyo ve ıslatıp seni
Ebru555 Bendede boyle bsy oldu doktorumu aradım progestan ıc sabaha aksam pazarteside geş bakalım ne dedi ama benim ayaga kalkınca gelmıstı 1 kac damla suan yok
meliha_gizem Haftadayız ama gelişimi önde gidiyor 36 görünüyor ultrasonda çiş kaçırmışım gibi sanki iç çamaşırım bilemedim erken mi doktoruma bilgi vermem için😔
Kubra64 meliha_gizem Benim de ilk hamiliğimde çok gelmedi sizin dediğiniz gibi idrarımı tutamadım sandım ama benim 40+0 hafta da. Hastanede test çubukları var onla baktılar ve onayladılar.
meliha_gizem Cramel biraz daha bekliyim peçete koydum şimdi eğer aynı olursa gidiceğim hemen acile teşekkür ederim
Cramel meliha_gizem benim önceki gebeliğimde 6. Ayımda böyle ıslak oluyordu iç çamaşırım. Doktorum suyu iyi mantar enfeksiyonundan böyle olur dedi. Fitil kullandım geçti. Belli de öyle birşeydir. Ama doktorunu bilgilendir bence