Pembgl Mavilotta yaa büyükmüş valla cinsiyet ne merak ettim iç karnın darmış çatlak kremine dikkat et daha çok var Doğuma büyücek baya sonuçta
Mavilotta Mom97 evet 3. Olcak inşallah 😊 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim. Çocukları seviyorum ya 😊 hem çocuk hem kariyer diyenlerdenim 😄
Mom97 Mavilotta benim kız 2,5 yasında ben 28 yasındayım canm🙂 29 da diğeri gelcek 30 yaşa kadar doğurmak istiyodum zaten iki tane nasip oldu 30 dan sonra zor oluyo🙂 ben türkçe öğretmeniyim ama kamuda değil şuanda çalışmıyorum
Mavilotta Mom97 Benim oğlum da 3 buçuk yaşında. Ondan 1 buçuk yıl önce doğan oğlumu 1 yaşındayken kaybettim ne yazıkki. Ben de okul öncesi öğretmeniyim 😊
Mavilotta Mom97 Sağolasın.. Evet şuanda kamudayım ancak idari iznim başlamak üzere. İlk dönem de raporlarla falan geçti açıkçası virüsten dolayı çalışmadım
Mom97 Mavilotta ne güzel sevindim adına kamuda olmak cok iyi ben tam kpss hazırlanacakken hamile kaldım kısmet
Mavilotta Mom97 maddi açıdan çok sıkıntın yoksa çocuklarını evde kendin büyütmen çok büyük rahatlık. Bakıcı kreş arama durumu çok zor… Onları büyütünce atanırsın inşallah 😊