eda8510 Merhabalar. Çatı muanesinde yapılan muaneyle, dogum zamaninda açılma warmi yokmu diye bakilio ya alttan ikisi aynı ni yani Çatı muanesinde agri wardi biraz. Açılma olup olmadina ayni sekildemi bakılıyor? Şimdiden ilginize teşekkürler
Hilal0555 eda8510 çatıyı bilmiyorum ama açılma var mı diye baktıkları elle muayene ediyorlar ve pek acı olmuyor
Sineemm eda8510 evet canım ikiside aynı aslında tabi çatı muyanesinde bide rahim yumusamismi normal doğuma musaitmi diye bakıyorlar tabi doğum zamanında acilman ne kadar olmuş oluyor ona göre doğuma devam ediyorlar
nurkal eda8510 ben yeni doğum yaptım son dakika sezeryana alındım ama normal doğum sürecinden geçtim o an ve önceki muayenelerde yaptığı açıklık muayenesi hiç canımı acıtmadı ama ordaki kasları çok sıkarsan belki ondan acıma olabilir
Nuur2001 eda8510 sakın korkma canım bende çok korkuyordum hiç çıkmayacak gibi geliyordu ama doğdu 1 yaşına bile geldi, ıkınma işini çok güzel yaparsan geriye birşey kalmaz
Vuslat23 Bana suni sanci verilmisti arada gelip bakiyolardi acilmama ama afedersiniz oyle el fln sokma degildi canin hic acimadi en son sancim artinca bebegin dondugunu haznede oldugunu hissettim cagirdim hemsirwyi evt haznede dedi hemwn catala aldilar dogru ve onlarin dedigi gibi ikindim 3.de dogdum:))
eda8510 Vuslat23 maşallah ne güzel bende normal dogum istiyorum ama hiç cesaretim yok ya yapamazsam diye cok korkuyorum
Vuslat23 eda8510 ben 21 yasindaydim cahildim o konularda da.sadece hep şunu dusundum o yoklukta analarimiz dogirduysa ben ozel hastane hersey mevcut esim yanimda ben nasil doguramam .
nurkal eda8510 açılma yavaş ilerliyordu bebeğin kafası ödem olmaya başladı sonra doğduğunda farkedilmiş boynuna kordon dolanmış meğer o da etkiliyormuş süreci