Huris53 Ne şartlar gerçekleşirse doktor zorunlu sezeryan yapıyor acaba, 31. Haftama girdim şimdilik normal doğum doktor dedi hep ama değişir diye korkuyorum
Fatmamuduk Huris53 Kilolu bir bebek olursa, Allah korusun kordon dolanırsa, bebek makat geliş olursa aklıma gelenler bunlar canım ☺️
Mom8 Huris53 sizde ekstra sağlık sorunları var ise veya bebek çok zayıfsa bebeğin kalbinde bir problem varsa çatınız darsa
glnzem Huris53 canım birçok sebebi var. Bebeğin boynuna kordon dolanırsa Sizin tansiyonunuz vs yükselirse Bebek ters olursa Bebek kilolu olursa Bebek kanala yamuk girerse Bebek kakasını yerse Bebeğin kalp ritimleri düşerse Sizin açılmanız olmazsa vs vs vs bir sürü sebebi var
filodib Huris53 ben suni sancıyla normal doğum beklerken doğumhane de nstye de bağlı oluyorsunuz. Benim kızımın kalp ritmi bozulduğu için apar topar sezeryana alındım. Zaten açılma olacak kadar da suni sancı vermemislerdi. Yani herşey nasip. 42+3 de oldu bu 🙈
dlnyny Huris53 pek bilgim yok sadece arkadaşımın çatısı çok dar olduğu için doktoru canının çok yanabileceğini zorlanacağını söylemiş,sezaryana almışlardı.
Esosun Huris53 canım annede tansiyon şeker varsa ( hepsinde geçerli değil ) bebek iriyse kakasını yemişse kordon dolanması açılmanın tam gerçekleşmediği durumlarda fetal sıkıntılarda plesentanın aşağıda olduğu durumlarda ve ters gelişlerde birde plesenta erken ayrılması durumunda kanamalar gerçekleşiyor o durumlarda
hatice_Akyalcin Normal doğum yapacaktım ama kakasını yapmıştı içime yutmasin diyerek acil sezeryana alındım
hatice_Akyalcin Huris53 32. Haftada oldu suyum gelmişti ama rengi yeşildi o zamana kadsr hep normal doğum diyordu doktorumuz suyumun yeşil renkli olmasida mekonyumdan yani bebeğin ilk kakasindan kaynakliydi acil girdim ameliyata erken doğum oldu
CansuCY Kronik hastalığım var.Doktorum nörolog ve göz hekiminin konsultasyonuyla sezaryene karar verdi.