Seherimm Merhabalar, beşik arayışına girdik anne yanı almak mantıklı geliyor ama kısa süreli olacağı için tercih etmeliyim emin değilim. Bebek odası için iki yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum . Önerebileceğiniz marka ve model var ise sevinirim.
NilGrl Seherimm eğer birinden alma şansınız varsa alın. Ben yeğeniminkini aldım mesela. Baby plus ın. Gayet makul. Zaten dediğiniz gibi kısa aüre kullanılıyor. Alacaksanız da uygun fiyatlı almaya bakın. Bende ki anne yanında reflü yatağı özelliği falan da var. Onu da almadım mesela
raabiia Seherimm ben heyner marka hem anne yanı olabilen hem sallanabilen hem asansörlü modeli tercih ettim ilk aylarda kendi odamda kalıcak daha sonra cocuk odasına alacagim sürekli beşik yada yatak arayışına girmek istemediğim için çok yönlü olsun istedim bakalım😇
tazeaane Seherimm bende burda bekleyeyim. Nasıl bir beşik alacağım kararsızım. Oda yapmayı da düşünüyorum çünkü giysilerini koyacağım yerim yok.🤦♀️
ssnnmmm Seherimm Meltem smart mondo aldım hem özellikleri çok iyi hemde 3yaşa kadar çok rahat kullanılabilir, hem anne yani hem normal, tekerlekli ama sabitleme var ,sallanma özelliği var kapatılanabiliyor