Aselinannesi2 Kızlar bu sorun bende mi hamilelikten beri göneğim çok kıllandı malesef moralim çok bozuluyor😞
miraninannesi1 Aselinannesi2 Vücudum beyaz ve tüysüz Biriyim Tek tük çıkar bazı bölgelerimde Çatlak için badem yağı aldm ilk gebeligimde Kıllandı resmen göbeğim bide beyaz oldugmdan göze batiyordu çok sinir oluyordm ama doğumdan sonra döküldü
Mom8 Aselinannesi2 bende de oldu canım merak etöe dökülüyor benim 35,36. Haftalarda komple döküldü bazılarınında doğum sonrası dökülüyormuş
Aselinannesi2 Yok almıyorum ama birara kafaya koydum alacam dedim. Utanıyorum doktora giderken sanki tek kıl bendeymiş gibi 😂
Buseyvz Aselinannesi2 Ben de çok şaşırmıştım ki bacaklarımda falan bile çıkmaz benim gebelikten dolayıymış öğrenmiş oldum 😂
Aysenur80 Aselinannesi2 aynı sorun bende de var hatta göbek deliğimin altı üstü ve yuvarlak şekilde etrafı lekeli gibi oldu çok çirkin görünüyor 🙄
Edaunsar Aselinannesi2 benimde kıllandı canım ama ben alıyorum utanıyorum doktora giderken mecburen alıyorum ☺️
Sevilay_47 Aselinannesi2 benim önceden vardı azdı şimdi cogaldı aldım yine cıktı ama dökülüyormuş cok normal
ayazmomm Aselinannesi2 benimde malesef öyle utanıyorum ama dahada çoğalmasın diye almıyorum tüy gibi ama baya fazla her geçen hafta artıyomuş gibi geliyo🥺 daha 18. Haftamdayım doğuma kadar nasıl olur bilmiyorum😢
Aselinannesi2 ayazmomm benimde öle en son ağda yapacam 😂😂 artık ben birde lazere gittim yani hiç bir faydası kalmadı gitmemim malesef
Pemberuyam_ Aselinannesi2 Bu kez bende de oldu ya🤭 geçer inşallah geçmezse de alırız soğuk ağda bandıyla iki cirt cirta bakar😅 sağlıkla atlatalimda
Dilek-Can Aselinannesi2 ben alıyordum önceden yaz aylarında falan yok gibi birşeydi hamilelikte bir alıyorum diğer ay almıyorum ama evet eskisinden biraz fazla çıkıyor dökülüyormuş ama doğumdan sonra