Nurov Geldi çattı 39. Hafta, yaşadıklarımızı konuşmak isterim, kiminde tık yok diye ağlanıyo kimi ben gibi kıvranıyo sancıdan ağlanıyo😂 rabbim kolaylık versin hepimize, hadi son haftaların desteklerini verelim birbirimize hamişler💕
Elanur96 Nurov bende tam 39 oldum bugun de kontrolum var sabah bebekım iri oldugu ıcın sanırım sezeryana gun verıcek ama bılemedım acılmamda var 1 parmak sunıyle once baslatıp ılerlemezsemı acaba sezeryana alır hıc bılmıyorum yarını ıple cekıyorum cunku sırt agrılarım artık benı yatırmıyor 🙈🙈🙈🙈
Bilgeenur Nurov 39+6 ah keske agri olsa da dogum sancisindan ayirt etmeye calissam hic bisey olmamasi daha da umitsizlige sevkediyor beniii. Yarn kontrol 2. Vajinal Muayne bakalm gerginim😬
Papatya0605 Nurov 39+5im doğacak mı diye bekliyorum bekledikçe telaşa heyecana kapılıyorum :) pek bi abartılcak belirti yok ama son günlerde adet sancısı gibi sancı olmaya başladı geçici olarak.bide çok hareketliyken hareket ettikçe genital bölgeme baskı yapıyor ve sızı giriyor bazende yürürken iç bacağıma kramp giriyor sol iç bacak genital bölgemin ora daha çok bide çok sık toparlanıyor bakalım ne zaman gelcek uyumayada korkar olduk😂🐣
tlyt 39/4 benimde… inanılmaz kasık ve vajina ağrısı birde kusma dışında şikayetim yok, erkek bekliyoruz ama oğlumun daha doğası yok gibi geliyor🙈
Nurov tlyt he sen 40tasın o zaman ben 38+0 oldum bugün, kasık ağrısı belden kramp gibi sancı falan bi sürü garip şey oluyo anlamıyorum neler oluyo ama sıklaşmadığo sürece bebekte hareket olduğu sürece bekliyoruz bakalım hayırlısı😀
Nurov Elanur96 bende tam bugün 39 oldum aynı şekilde bebiş iriliğinden sezaryene karar verdik ben normali direk attım kafamdan nolur nolmaz Allah korusun riske atmicam, benim de kalça kemiklerim basarken falan çok ağrıyo bide sancı geliyo ara ara inletiyor resmen😑
Nezis91 Nurov Benimde aynı şekilde bebek iri oldugu için sezaryana karar verdik riske atmak istemedim 🤲 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sibelkursat 40+1 olduk ne sanci ne su ne nişan, suyumda azalma olduğu için sabah yatış bakalım ne olucak🙈
Nurov Sibelkursat oh maşallah iyi inatçı bazı bebekler rahatları yerinde demek😀 hadi sağlıkla kavuşun inş, benimki beklemicek belli ediyo bu ara sancılarla ama yine de belli olmaz
Zmra-13 Sibelkursat benimde nişanım geldi 1 parmak açılmam var sancılarımda nstde az az çkyo ama ne gelen var ne giden
Bursa97 Nurov bende 38+1 oldum bugün benimde belde ve kasıklarda bir ağrı adet sancısı gibi Sezaryan olucak normalde ama gelip geçtiği için bu haftalarda normal diye düşünüyorum bilemedim😊
Sibelkursat Nurov Amin inşallah cumlemiz sağlıkla alalım kucağımıza, anne ve babası laz olunca oğlumda şimdiden inat çıktı 😁
Elifhiranur Bizde 39+3 hala gelmeye niyeti yok miniğin:) rahatı iyi galiba. Abla çok aceleciydi 37+2 de olmuştu. Sanırım bunda 40 ı doldurucaz
Nurov Acr35 hayırlısıyla inşallah, ama durdukça daha da gelişiyor alıştırma yapıyo iyi yanından bakalım😌
555816 Sevgili anneler bi sorum olacak acaba bu gelmeyen bebişler için ilk gebeliğiniz mi yoksa ikinci falan mı ya da fark ediyor mu ( ilk gebeliğim ve erkek bebiş olunca biraz heyecanlıyım mazur görün)
Nurov 555816 benim de ilk ve erkek, bizimki gelmeyen bebek değil sanki sancılar öyle gösteriyo ama bence gelmiyo diye üzülünmesi yersiz geliyo bana sonuçta anne karnında her günü dışarısı için alıştırmayla gelişmeyle geçiyo kar yani bu
Acr35 Nurov oda dogru vlla beklıces bklm ıster ıstemez ınsan artık sabırsızlanıyor nyse hyrlısı bklm😄🤲🏻🌸
Nurov Bilgeenur olsun niye ümitsiz olasınki elbet çıkacak bebişin ordan, başka yerden kaçıp gidecek hali yok😂 belki öylesi daha iyidir ağrısız kolayca yapcaksındır, benim ağrılarım oluyoda noluyo bide sezaryen olcam boşuna açılma falanmı oluyo noluyo diyorum kendi kendime😑
Nurbanuky Bilgeenur bende aynı haftadayım ve aynı şekilde hiç bir belirti yok bu durum daha da stresli olmama neden oluyor
Bilgeenur Nurov hic bi zaman sancim gelmeyecekmis gibi🤣 insallah dedignz gibi olurrr. Bi de herkes son zamanlar bi hafifleme geliyor diyor bana niye gelmedi o ya daha beter agirlastim yere basamıyorum valla tabanlarm agryo sisip duruyorm.
Kzyseda 39+2 deyim. Ara ara kasik agrisi ve sancılar oluyor. Ama hiç açılma yok. Birde bebek yukarıda. Kanala girmemiş. Squat,pilates, yürüyüş vs uğraşıyorum. Bu durumla karşılaşan var mı? Veya 39 dan sonra kanala giren bebek??
nisotti Kzyseda ben de 39+4 teyim. Dediklerinizin hepppsini yaptım😅 39+0 da gittigimde kanala inmemisti ..bende 4 gundur amaaaan yeter diyip hepsini biraktim. Bugun kontrolde biraz inmis dedi😅 20 dk lik NST dem de 2-3 sancim var. gecenkinde(39+0) hic yoktu. Vardir bir zamani ..akisina birakinca olcak sanirim🥰
Nurbanuky Kzyseda 39+6 dayım ve aynı durumdayım bebek yukarıda duruyor bir türlü aşağı inmiyor doktor yürüyüş önerdi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Nurov Bilgeenur benim de kalça kemiklerimde barma oluyo adım atarken o hafifleme enerji geldi geldiği gibi geri gitti sanki bin kilo oldum bi anda öyle bi ağırlaşma bakalım nolcek