Elifiko Merhabalar, bebek doğduktan sonra tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünen varmı acaba? Ne gibi avantajları ne gibi dezavantajları var sizce? Bilgisi olan yazabilirmii?
Buseyvz Elifiko Biz yaptırıcaz canım sadece katkı payını ödüyorsun hastaneye o da 15 tl başka ücret alınmıyor
Ceydacetin24 Ama mesela değişiyormuş sanırım dimi bizim esimden dolayi fabrika yapıyor ücretle mesela doğumu karşılamıyor kadın doğum polikinligini gebelik varsa karşılamıyor sizinkilerde öyle mi acaba
Gzm14 Ceydacetin24 benim eşime yaptı iş yeri aradım sigorta ile konuştum 6 ay bekleme süresi varmış hamile iken o yüzden şu an ben faydalanamıyorum ama kızım eşim sadece 15 tl katkı payı ödüyor benim faydalanmam için en az 2-3 aylık hamile olmam lazmdı:(
Buseyvz Elifiko aşıları bilmiyorum canım ama tahlillerde olası operasyon ve ameliyatlarda vs geçerli şart değil tabiki ama özele götürecekseniz hastalık durumlarında vs daha avantajlı oluyor
Esraguler0404 15 tl katki payini oduyosun erkekse sunnet ini falan yaptiriyosun 1 senelik dusunuyorum yaptirmayi