Mervesencan Handan04 canım bendede var enfeksiyon erken dogum riski oluşturuyor su iç bol bol ben 34. Haftadayım ve sancılarım başladı doktor erken dogum riski olabilir yarın gel dedi dikkat et
Busra228 Handan04 bende de çok su içme problemi vardı,3 litreye düşürdüm hergün 3 litre içiyorum hamile kalmadan önce de içiyordum şimdide öyle devam ama tabi azalttım fazlssda zarardır heralde 😂
Yetgineslihan Handan04 orası öyle ama hamilelikte en sağlıklı olan bu 😍 bebek ve sizin için en güzel şey bol su içmeniz 😍
Deniz95 Handan04 ben normalde de çok su içerdim şimdide içiyorum. 3 ü kesin geçiyordur ve gün içinde ayran da tükketiğim günler oluyor baya sıvı almış oluyorum yani
Deniz68 Handan04 6 litre ictigim bile oluyordu sancılarım hafiflesin diye. Ama şuan 3 ile 4 buçuk arası içiyorum 😊
Hilal0555 Handan04 sirkeli suyla yıkamak hep temiz tutmak sık çamasır değiştirmek temiz olmayan tuvaletleri kullanmamak çözüm olabilir ..
tospikveannesii Handan04 içmişken coķ içeyim bari diyorum haklisin 😄 yoksa normal su bardagiyla iç iç bitmiyor 😄😄
058elf Handan04 gittim canım eşimden kaynaklı değil gebelikte olan benimki çünkü böyle bi problemim yoktu hamile kalmadan önce 12. Haftamda mecburi bir iki farklı lavaboya girdim ondan sonra kaptım
-ozlem Handan04 canım günde 3 litre kesin içiyorum hatta 4.5 litre bile oluyor bazen ama benimde hep enfeksyon cıkıyor ve ilişkiye girmediğimiz halde 🤷🏻♀️🤷🏻♀️