zezeyyy 6 ayı doldurmak üzeriyim anneler ama karnım hala minicik 2. gebeliğim olmasına rağmen hamile olduğum belli bile olmuyor çok kafama takıyorum ilkinde karnım daha büyüktü 🥺
gulsenmstf zezeyyy zezeyyy nıye bu kadar takıyosunuz kı bebegınız saglıklı mı ona bakın iç karnınız vardır endıse edılcek bsey degıl bebek saglıklı olsun yeter bnce karın cok cıkmıs az cıkmıs fasa fiso
Gull_94 zezeyyy daha guzel degılmı bu benım kocaman karnm var gıyecek bısey bulamıyorm pandeöıden heryer kapalı zaten egılıp kalkamıyorm gecende corabımı gıyemedm resmen daha 23haftlaıgım bence dert etmyın karnınız kucuksede bence avantaj bu
Uysal1628 Kız olur öyle şeyler takma kafaya😂 ben 6. Haftama girdim hâlâ kusmuyorum başım dönmüyor. Hamile değilim gibi. Bugün ilk defa aşırı derecede midem bulandı o kadar. Kiloluysan çok çıkmaz kendi göbüşün gibi gözükür
zezeyyy Uysal1628 kilolu değilim canım 49 la hamile kaldım 55 kiloyum şuan bide zayıfların daha çok karnı çıkar derler
Feyzaaa1 Uysal1628 6 hafta erken zaten 9 haftadan sonra başlar genelde bulantılar falan ve miden bulanmıyor diye şükret bence :)
maviscik77 Ben 5 aylığım ama 7 aylık gibi oldum 2kilo aldım kilomda çok bi artış yok ama Karnım çok büyüdü 😂
zezeyyy Gull_94 tabiki avantajları da var eski kıyafetlerimi giyiyorum halen hiç yeni bir şey almadım ama insanın içi rahat etmiyo
Gull_94 zezeyyy ıcınız neden rahat degıl ?eger bebegın gelısımı saglıgı yerındeyse bırakın karnınız kucuk olsun ne onemı var
gulsenmstf zezeyyy çok sukur bak bebegınız de ıyıymıs hıc sıkıntı yapmayın ıc karınla alakalı bı durum saglıkla kucagınıza almayı nasıpe tsın Rabbım 🧿❤️
Buketkucuk zezeyyy her gebelik bir olmuyor canım bence böyle küçük bir ayrıntıyı kafana takıp stres yapma. Benim de ilk gebeliğim 12.haftamda çıktı karnım, şuan 27+1 haftalığız kocamaaan bir karnım var herkeste bir olmuyor 🙏🏼😌
Feyzaaa1 Uysal1628 ay canım yok yok ben 4 ay maffoldum bulantıdan. En iyisi bulanmaması 🤗 hamile oldugunu anlamadan dogurmak daha iyi bence😁😁