juliet2021 Merhaba Fostimon 03/2021 Gonal f 03/2021 Gonapeptyl 06/2022 tarihli elimde ilaçlar mevcut ihtiyacı olana ücretsiz vereceğim. Soğuk zincir olduğu için ancak istanbul içi elden teslim alabilir
Hmdsena2019 juliet2021 @vuslatim34 canim istanbul içindeysen bu arkadas yardımcı olur elden alman lazim soguk zincirya ilaclar 😊
nisan-23 Hmdsena2019 teşekkür ederim yarın bir gideyim bakalım ne diyecek doktor tekrar aşılama mi yoksa tup bebek mi. Nisanda 39 olacağım belki direk tüp bebege geçer. Birde hangi ilaçla devam edecek bilmiyorum. Geçen aşılamada gonalf 450 ile başladı
Hmdsena2019 nisan-23 hayırlısı olsun hakkında zaten ücretli yapıyon inşaAllah tüp bebege yönlendirir seni ❤️
nisan-23 Hmdsena2019 Amin inşaAllah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasin isteyen herkese tez zamanda güzel haberler almayi nasip etsin
Hmdsena2019 juliet2021 vardır mutlaka da görmüyolarmı anlamadım bi arkdas daha vardi oda tedaviye baslicakti ama girmiyo kac gündür 😔😔
Hmdsena2019 juliet2021 canım ben yarın tüp bebek için görüşmeye gitcem eger martta başlarsak bana verirmisin ilaclari
Hmdsena2019 juliet2021 biz bugün görüştük doktorla martdaki adetim de belli olcak bi kist gördü doktor o erimezse bi ay yasmin kullan nisan ayına kalıyorum bide bende sormadım hangi ilacları kullanıcak
juliet2021 vuslatim34 doktorunuz hangi ilacı yazdı size kargo ile sıkıntı olur çünkü buzdolabında muhafaza ediyorum. Soğuk zincir ilaçları bunlar elden almak lazım
Hmdsena2019 vuslatim34 kız sen nie adini deiştirdin kaçgündür seni arıyom buralarda 😔😔 bişeymi oldu nerde bu merve die
Hmdsena2019 vuslatim34 yaa 😔😔 üZgünsün cok belli canım biraz toparlan burda olmak sana iii gelmiyosa Bi süre girme canım 😔