Hatice4446 Karın ağrısı oluyor mu sizlerdede 20. Hafta da İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum
Linam6868 Hatice4446 Ben 18 haftadayim benim karnım gün içersinde ağrıyor enfeksiyon mu var ki bebeğe zararı olur mu Çarşamba kontrolum var doktra da soracam
Hatice4446 Linam6868 evet Canım ya benimde oluyırfu ağrım idrar da yanma oluyodu enfeksiyon çıktı maalesef zararlı oluyor evet
Eda_okur262627 Burda forumda okudum birisi ayvayı kabuğuyla kaynatıp içiyomuş enfeksiyona iyi geldiğini söyledi
Esosun Hatice4446 geçiyor tekrarlıyor 😣 doğurup kurtulsam hemde tatlı oğlum yanımda olsa ❤️ Çünkü doğumum hepimiz için gerçekten kurtuluş olcak tabi en erken 37. Haftada inşallah 🤲🏼😅
Hatice4446 gozde_arel evet birde özellikle karın ağrısı geceleri oluyor idrara çıkıyorum yanma oluyor
Hatice4446 Linam6868 idrar enfeksiyonu bebek için tehlikeli durum erken doğum düşük riski oluşturuyor
Linam6868 Hatice4446 Enfeksiyon için bugün gittim doktora çok şükür bişey çıkmadı sizinki de geçer insaAllah canm